Kiss Time Out

Prețul biletelor la cinema s-ar putea modifica în funcție de poziția pe care o ocupi în sala de proiecție

Ce e mai greu de înțeles e cum de nimeni nu s-a gândit la asta până acum...

Când mergi la un concert / festival, biletele au prețuri diferite în funcție de cât de aproape ești de scenă. De asemenea, la evenimentele sportive există, la fel, prețuri diferite la bilete în funcție de tribună. De ce n-ar exista această regulă și la cinema, mai ales că filmul se vede prost din primele rânduri și excelent din rândurile din mijloc?

Ei bine, un mare lanț de cinematografe din State va face acest lucru: va introduce bilete cu prețuri diferite, în funcție de poziția din sală pentru care optezi. 

Anunțul a fost făcut de curând de lanțul AMC, iar într-o primă fază va fi vorba de un program care va viza doar câteva cinematografe din America, urmând ca până la finalul anului toate cinematografele AMC să practice prețurile diferențiate în funcție de distanța de ecran.

În mod evident, primele rânduri de lângă ecran vor fi cele mai ieftine, iar cele din mijloc, care sunt cele mai râvnite, vor fi cele mai scumpe. Doar rândurile din spatele sălii își vor păstra prețul practicat în momentul de față. Așadar, e vorba și de o ieftinire pentru cei care sunt dispuși să vadă filmul din rândurile din față și de o scumpire pentru cei care preferă mijlocul sălii.  

Primele cinematografe AMC care vor practica aceste noi tarife în funcție de distanța de ecran vor fi cele din New York, Chicago și Kansas City. 

E clar că celelalte lanțuri de cinematografe vor copia mișcarea, mai ales dacă se va dovedi una populară.

Și cu siguranță va fi una populară, pentru că ieftinește locurile cele mai puțin dorite, le păstrează la același preț pe cele de unde filmul se vede ok și le scumpește doar pe cele care oricum erau la mare căutare, din mijlocul sălii, și pentru care lumea chiar ar scoate ceva mai mult din buzunar pentru a și le asigura... întocmai ca la concerte. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.