Kiss Music News

Beyoncé a postat un video cu imagini behind-the-scenes din cadrul premiilor Grammy 2023

Beyoncé le-a făcut o surpriză fanilor și a postat pe Instagram un video cu imagini behind-the-scenes din cadrul premiilor Grammy 2023.

În clipul de mai jos putem să vedem atât cele trei outfit-uri purtate de vedetă, dar și imagini cu ea în pat cu trofeul. Nu lipsesc nici momentele de bucurie pe care le-a împărtășit cu soțul ei, Jay-Z, dar și cu mama ei, Tina Lawson, cât și cu prietena ei, Kelly Rowland.


În cadrul event-ului, Bey a făcut istorie și a devenit artista cu cele mai multe premii câștigate. 

La acea vreme, ea a postat un mesaj online, unde a notat: „Fanilor mei, vă mulțumesc pentru iubire și loialitate. Mulțumesc pentru câștigurile pieselor „BREAK MY SOUL” și „CUFF IT” [...]. Mă simt minunat să fiu recompensată pentru talentul meu vocal. Mulțumesc tuturor persoanelor talentate care au făcut acele cover-uri superbe pe TikTok. Sunt extrem de recunoscătoare și plină de bucurie.”


La Grammy-uri, după ce a câștigat ultimul premiu, pe scenă, ea a spus: „Încerc să nu fiu extrem de emotivă și încerc să fiu recunoscătoare de această noapte. Mulțumesc, Doamne! Vreau să-i mulțumesc unchiului meu Johnny, care nu este aici, dar este cu spiritul prezent. Vreau să le mulțumesc părinților mei, tatălui meu și mamei mele, pentru că m-au iubit și m-au ambiționat. Vreau să mulțumesc soțului meu drag, dar și celor trei copii ai mei.”

Bey are toate motivele să fie fericită pentru realizările sale, iar fanii mai au un motiv de bucurie, deoarece ea pregătește un turneu mondial. Mai multe detalii aici.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.