Kiss Music News

Sound-uri deluxe de la Killa Fonic - 5 piese nou-nouțe vin în completarea albumului „Osvaldo”

Albumul poartă porecla tatălui lui Killa Fonic, despre care a crezut mulți ani că este numele său real.

După ce în decembrie Killa Fonic, unul dintre cei mai versatili artiști din hip-hop și nu numai, a lansat o nouă colecție muzicală drept tribut pentru tatăl său, acesta revine cu 5 piese nou-nouțe pentru varianta Deluxe a albumului „Osvaldo”. Noul material dezvoltat menține sound-ul eclectic al albumului și vine cu și mai multe experimente și colaborări, mai mult sau mai puțin așteptate.

„Osvaldo Deluxe” vine cu „Nopți în alb”, Killa Fonic alături de Holy Molly, 2Pac Familia, cu Puya și Cabron, „Fețe în oglindă”, „F.S.” și „Când câinii de pază NU dorm”. 

O colaborare cu senzația pop a momentului, Holy Molly, pentru piesa „Nopți în alb”. Artista este deja recunoscută pentru duetele de succes cu atiști din lumea rapului, iar sound-ul acestei piese promite să nu dezamăgească. Vocea caldă a lui Holy Molly reprezintă touch-ul necesar versurilor sincere și directe și manierei de interpretare ale lui Killa.

Tribut pentru un icon: ,,2Pac Familia". Piesa reprezintă o colaborare între Killa Fonic și doi rapperi consacrați ai industriei muzicale, Puya și Cabron. În acest caz, pasiunea pentru discografia și viața lui 2Pac le-a folosit drept inspirație și motiv pentru a se întâlni și a contura această piesă cu sound old school.

,,Depun aceeași cantitate de energie și implicare spirituală pe fiecare album, însă pentru <<Osvaldo>>, simt că am mai adăugat un strop de seriozitate și responsabilitate. Albumul poartă porecla tatălui meu, despre care am crezut mulți ani că este numele său real. După moartea sa, care a avut loc anul acesta în primăvară, am hotărât că trebuie să îi ofer un tribut pentru influența și talentul pe care le-am moștenit în ADN.  Am avut un noroc miraculos sa mă nască doi părinți artiști. Mama mi-a dat și inteligența, nu doar arta, și am împachetat acest album cât de bine am putut. Sper să-mi fac tatăl mândru, la fel de mult cum încerc să-mi fac familia și fanii! Sunt foarte mulțumit că am reușit să obțin sound-ul dorit, iar producătorilor cu care am lucrat le sunt infinit recunoscător, pentru că mi-au oferit tot ce le-am cerut în minim detaliu pentru acest material, dar mi-au și arătat și învățat lucruri noi din infinita lume a muzicii. Albumul este complet acum prin prisma faptului ca a fost validat de 2 dintre cei mai mari artiști de rang OG din hip-hopul românesc, dar și prin prezența feminină a artistei Holy Molly și aici subliniez orice perspectivă a impactului feminin și importanță. Și nu puteam să închid albumul fără să ofer un tribut și pentru fratele nostru Nosfe.” ne spune Killa Fonic.


Creativitatea artistică, lejeritatea muzicală și onestitatea brutală îl fac pe Killa Fonic un artist unic în România. Killa și-a început cariera muzicală în proiectul Șatra B.E.N.Z., alături de care a lansat albumele O.$.O.D. 1 si 2. În 2019 a părăsit grupul și a început o carieră exclusiv solo. Fiecare lansare solo a avut impact asupra zonei urbane, unele depășind chiar și granițele, bucurându-se de succes la TV și Radio. Printre cele mai mari hit-uri Killa Fonic se numără „Bambolina” feat. Carla’s Dreams, „Miami Bici”, „Go Gettas” feat. Nane & Azteca & bbno$, „MAMBO”, „Richie Rich”, „NIMENI”, „Lucifer”, „HAOLO” feat. Nane. Artistul a colaborat cu nume sonore din industria muzicală românească, precum: ADDA, Irina Rimes, Damian Drăghici, Raluka, Smiley, DOC, Connect-R, Liviu Teodorescu, AMI, etc. Colaborarea sa cu Delia pentru piesa  „Cum am știut” a fost un real succes, ajungând în Top 10 cele mai difuzate piese pe radio săptămânal de la lansare și până în prezent. În plus, piesa a petrecut 20 de săptămâni în Top 10 cele mai difuzate piese de pe TV. Piesa ,,Miami Bici”, piesă de pe coloana sonoră a filmului cu același nume, a ajuns pe locul #1 în AppleMusic, la categoria hip-hop/Rap și pe locul #3 în topurile Spotify. În plus, ,,Brasileira”, piesă de pe coloana sonoră a filmului Teambuilding, în colaborare cu RAVA, a strâns 11 milioane de vizualizări pe YouTube și se află pe #3 la acest moment ăn Spotify. În plus, de la lansare au fost realizate 19.900 de videouri pe platforma TikTok. La sfârșitul lui 2022, Killa Fonic a lansat noul său album ,,Osvaldo", o combinație de sunete old school, trap și jazz. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.