Kiss Time Out

Suki Waterhouse mărturisește că este „șocată” de cât de fericită este lângă Robert Pattinson, după cinci ani de relație

Actrița și modelul Suki Waterhouse vorbește despre relația ei cu Robert Pattinson.

„Sunt șocată de faptul că pot fi atât de fericită lângă cineva, după cinci ani de relație”, a spus ea într-un interviu acordat celor de la The Times, după cum informează CNN.

Cei doi au fost văzuți prima oară împreună în Londra, în 2018, iar acum locuiesc împreună în orașul britanic.

„Sunt foarte entuziasmată atunci când mă sună sau când îmi dă un mesaj, și cred că și el simte la fel. Avem mereu atât de multe să ne spunem și mi se pare că este incredibil de amuzant.”


În plan profesional, actrița o joacă pe Karen Sirko în seria de pe Amazon Prime, „Daisy Jones & The Six.” Ea a vorbit și despre cum apelează la Rob pentru sfaturi: „Încerc să-l fac să mă ajute cu o audiție, înainte să adoarmă pe canapea.”

Suki și Robert își mențin relația ferită de ochii presei și abia în decembrie și-au făcut debutul pe covorul roșu împreună, în cadrul unui show de modă Dior din Egipt.

Înainte să se găsească, ea a fost într-o relație cu Bradley Cooper, iar el a avut o relație de lungă durată cu Kristen Stewart; ambele lor relații au fost intens mediatizate la vremea lor, așa că nu ar trebui să surprindă pe nimeni motivul pentru care acum aleg să stea cât mai departe de media.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.