Cool Stuff

Robbie Williams, interviu în exclusivitate pentru Kiss FM România: „Vreau să continui această aventură! Mă distrez! Sunt un entertainer înnăscut!”

Robbie Williams i-a acordat Anei Moga un interviu în exclusivitate pentru Radioul Numărul 1 din România. El va concerta în luna iunie, la festivalul Summer in the City.

Robbie Williams și Sam Smith sunt așteptați în această vară în București la festivalul Summer in the City, care va avea loc pe 3-4 iunie. De asemenea, din lineup mai fac parte și LP, Editors și Calum Scott.    

Unul dintre cei mai mari entertaineri ai erei sale, Robbie Williams revine la București după show-ul sold out din aceeași locație din 2015. Hituri precum „Let Me Entertain You”, „Angels”, „Millenium”, „She's the One”, „I’ve Been Expecting You” și multe altele vor fi cântate din nou în Piața Constituției într-un concert „full length”. 

Robbie deține și Guiness World Record pentru 1,6 milioane de bilete vândute într-o singură zi, pe lângă faptul că șase dintre albumele sale fac parte din top 100 cele mai bine vândute în Marea Britanie. Cu 7 single-uri numărul 1 în Marea Britanie și 14 albume de studio numărul 1, 18 Brit Awards și trei MTV European Music Awards, Robbie Williams este clar unul dintre cei mai mari artiști ai momentului.

Ana Moga a avut ocazia să stea de vorbă cu Robbie Williams chiar înainte de cele două concerte ale acestuia din Berlin (20, 21 februarie), care fac parte din turneul european al artistului care-l va aduce și la București.

„Ne-am întâlnit într-un hotel absolut superb din Berlin. E un tip absolut normal, fără fițe și super funny. Are mereu câte o glumă bună în buzunar. A fost tot timpul foarte amabil cu toată lumea”, spune Ana despre cum a decurs interviul cu Robbie Williams.

Robbie a povestit cu Ana despre prima dată când și-a auzit unul dintre cântece la radio, despre cum descoperă muzică nouă, despre care e relația sa cu tehnologia din ziua de azi, dar și despre documentarul Netflix care urmează să apară. Despre acesta din urmă a spus că a simțit că e nevoie să-l facă acum, pentru a-și crește vânzările, bineînțeles, dar și din motive personale: 

„Încă sunt o persoană ambițioasă. Încă am nevoie să fiu relevant, să captez atenția oamenilor, pentru că vreau să continui această călătorie! Mă distrez! Sunt un entertainer înnăscut! Noroc mie!”  

Robbie nu s-a ferit să răspundă cât se poate de direct și la întrebări pe care alți artiști ar putea să le considere subiecte delicate, de exemplu, despre anxietate și sănătate mintală, dar și despre ecologism, unde artistul a declarat:

„Pentru mine e important să nu fiu ipocrit! Sunt parte din problemă!”

 Un moment extrem de amuzant a fost la final, când Robbie a întrebat-o pe Ana Moga cât timp îi ia să-și facă părul, iar răspunsul l-a surprins și l-a făcut să trimită și un mesaj mai mult sau mai puțin direct pentru soția sa. 

Dar mai bine dă-i play și vezi cum a decurs întregul interviu al Anei Moga cu Robbie Williams pentru Kiss Fm România:  




Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.