Cool Stuff

Soția lui Bruce Willis îi roagă pe paparazzi să nu mai țipe la actor atunci când îl văd pe stradă

Soția lui Bruce Willis îi roagă pe paparazzi să-i ofere spațiu actorului.

Emma Heming Willis a postat un video pe pagina ei de Instagram, unde i-a rugat pe fotografi să nu mai țipe la Bruce, atunci când îl văd pe stradă. Extrem de emoționată, ea a vorbit despre cum „e nevoie de multă educație” care să devină accesibilă public despre oamenii care suferă de demență.

Ea a povestit despre un incident recent, unde mai mulți paparazzi au încercat să vorbească cu actorul și au început să strige la el pentru a-i atrage atenția, atunci când l-au văzut în oraș, alături de câțiva prieteni.


Modelul în vârstă de 44 de ani a subliniat însă cât de „dificil și stresant este să scoți pe cineva care suferă de demență în lume și să-l duci dintr-un loc în altul în siguranță.”

„Mesajul ăsta este pentru fotografi și oamenii de video care încearcă să obțină exclusivități de la soțul meu - pur și simplu oferiți spațiu. Știu că ăsta este job-ul vostru, dar poate ar fi bine să oferiți spațiu. Pentru cei care fac video, vă rog nu mai țipați la soțul meu și nu-l mai întrebați cum se simte și toate cele. Pur și simplu nu faceți asta, ok? Lăsați-i spațiu și lăsați familia noastră sau pe oricine care este alături de el într-o anumită zi să-l ducă din punctul A în punctul B, în siguranță”, a spus ea.

În descrierea de la video, Heming a notat: „Pentru cei care au grijă de oameni care suferă de demență - aveți sfaturi despre cum să-i ajutăm pe cei iubiți să iasă din casă în siguranță?”


Ea și Bruce (67 de ani) s-au căsătorit în 2009 și au împreună două fete, Mabel și Evelyn. Cerința ei vizavi de media vine după ce familia actorului a anunțat public faptul că Willis nu suferă de afazie, ci de demență.

„Astăzi nu există tratamente pentru această boală, o realitate care sperăm să se schimbe în anii care vor urma. În timp ce condiția lui avansează, sperăm ca atenția media să pună reflectoarele pe această boală care are nevoie de mai multă vizibilitate și cercetare”, au notat ei la acea vreme.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.