Kiss Music News

Avril Lavigne și Tyga au fost fotografiați sărutându-se în Paris

Avril Lavigne și Tyga par să formeze cel mai nou cuplu din showbiz.

Artista în vârstă de 38 de ani și rapper-ul în vârstă de 33 de ani au fost fotografiați în timp ce s-au sărutat la petrecerea Mugler X Hunter Schafer din cadrul Paris Fashion Week.

„Tyga și Avril sunt în punctul în care încep să se cunoască unul pe altul. Totul este foarte nou și foarte casual”, a declarat o sursă din anturajul lor celor de la People.

Nu este pentru prima oară când cei doi au fost văzuți împreună; ei au ieșit și la petrecerea lui Leonardo DiCaprio din cadrul restaurantului Kùkù din Paris.


În urmă cu o lună, Lavigne a rupt logodna cu Mod Sun, după doar un an de relație. „Avril și Mod au fost on-off în ultimele două luni, dar în prezent nu mai formează un cuplu”, a spus o sursă la acea vreme.

De fapt, imediat după ce a încheiat relația cu artistul Mod Sun, ea și Tyga au ieșit împreună la cină, iar sursele au spus: „Cei doi sunt prieteni și nimic mai mult.” Între timp, lucrurile s-au mai schimbat puțin.


În ceea ce-l privește pe Mod Sun, el a notat pe Instagram: „În doar o săptămână, viața mea s-a schimbat complet, dar știu că există un plan pentru toate. Îmi țin capul sus și întotdeauna îmi voi asculta inima, chiar și atunci când totul pare distrus. Faptul că sunt în turneu și am fost înconjurat de dragoste în fiecare seară, a fost o adevărată binecuvântare. Am cei mai buni prieteni din întreaga lume, mulțumesc pentru că mă susțineți.”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.