Kiss Music News

Lady Gaga a urcat pe scena de la premiile Oscar 2023 în tricou și blugi, unde a interpretat într-un mod emoționant piesa „Hold My Hand”

Lady Gaga a fost senzațională pe scena de la premiile Oscar 2023.

Deși organizatorii au anunțat că artista nu va urca pe scena event-ului, deoarece este implicată în filmările pentru „Joker 2” și „nu poate oferi o prestație la nivelul cu care și-a obișnuit fanii”, iată că lucrurile au decurs altfel.

Vedeta a fost prezentă și a oferit un spectacol extrem de emoționant și natural. După ce a uimit pe toată lumea pe covorul roșu de la event, îmbrăcată într-o rochie Versace, unde chiar a ajutat un fotograf să se ridice, după ce s-a împiedicat, Gaga a urcat pe scenă pentru a interpreta piesa „Hold My Hand.”


Melodia face parte de pe coloana sonoră a filmului „Top Gun: Maverick” și a fost nominalizată la categoria „Cel mai bun cântec original.”

Artista însă nu a făcut un show glam, ci a apărut nemachiată, în blugi, teniși și tricou, spre uimirea tuturor. Adevărul este că asta a făcut-o și mai frumoasă, iar melodia a căpătat o sensibilitate anume, deoarece a fost cântată acustic.

„Există eroi printre noi, în cele mai neobișnuite locuri, dar este posibil să descoperi că poți fi propriul tău erou, dacă te simți răvășit pe interior”, a spus ea înainte de a cânta.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.