Cool Stuff

Hugh Grant a devenit viral după ce a dat un interviu extrem de ciudat pe covorul roșu de la premiile Oscar 2023

Ediția premiilor Oscar de anul ăsta nu a avut parte de incidente violente, dar n-a fost lipsită de momente controversate.

Unul dintre aceste momente l-a avut în prim plan pe Hugh Grant. Actorul britanic a oferit un interviu pasiv-agresiv și nepoliticos modelului și prezentatoarei TV Ashley Graham, pe covorul roșu de la eveniment.

Grant a răspuns monosilabic la întrebările primite, fără să încerce nici măcar pentru o clipă să se facă plăcut sau să-și dea interesul. Totul a început atunci când Graham l-a întrebat ce-i place cel mai mult la Oscar-uri. „Este fascinant, toată umanitatea este aici, este Vanity Fair”, a răspuns el.

Hugh s-a referit la „Vanity Fair” (n.r. Bâlciul deșertăciunilor), romanul scris de William Thackeray la 1800, după cum a notat ulterior presa străină, dar Ashley n-a prins referința și l-a întrebat pe actor dacă ține pumnii cuiva în mod special. „Nu”, a venit răspunsul rapid.

Prezentatoarea ABC nu s-a dat bătută și a vrut să știe ce poartă vedeta, dar Grant i-a oferit un răspuns de milioane: „costumul meu.” Întrebat de cine este făcut, Hugh a continuat în forță: „de croitorul meu.”

Ultimul efort al modelului a fost acela de a-l întreba pe actor cum a fost experiența de la filmările pentru „Glass Onion: A Knives Out Mystery”, dar Grant i-a tăiat-o repede și i-a spus: „Abia dacă apar în acel film. Apar doar pentru câteva secunde.”

Graham a continuat: „Da, dar tot ai fost implicat și te-ai distrat, nu?” „Aproape”, a venit ultimul răspuns de la actor.


Nu e de mirare că o astfel de discuție a ajuns în atenția Marelui Internet. Ție cum ți se pare?

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.