Kiss Music News

Erika Isac și Berechet sunt în urmărire cu ,,Ferrari” - soundtrack-ul oficial ,,Haita de acțiune”

Erika Isac și Berechet s-au anturat grupurilor din ,,Haita de acțiune” și te iau cu ei în filmul lor cu ,,Ferrari”.

Până la lansarea oficială a comediei, pe 21 martie, ,,Ferrari” îți pune la dispoziție atmosfera stimulantă din peliculă, alături de un ritm bouncy și versuri cu atitudine.  

Piesa a fost compusă de Erika Isac, Berechet (Matei Berechet) și 911 (Alex Ghinea), care s-a ocupat și de producție.   

,,Ce mi se pare cel mai tare la provocarea de a contribui la soundtrack-ul unui film e că versurile, stilul în care cânți și ce transmiți trebuie să coincidă cu vibe-ul scenelor. Cred că eu și Berechet am reușit chestia asta și <<Ferrari>> are fix energia din <<Haita de acțiune>>. Ne vedem la cinema din 21 martie.” ne spune Erika Isac.  
,,Are nerv piesa, super energie și cred că am reușit alături de Erika să livrăm ceva ce se potrivește la fix cu <<Haita de acțiune>>. Enjoy.” ne spune Berechet. 

După succesul producției „Miami Bici”, „5gang: Un altfel de Crăciun”, „Tabăra”, „Romina VTM” și „Teambuilding”, Vidra Productions continuă în forță cu o nouă comedie: ,,Haita de acțiune”. Filmul va avea premiera pe data de 21 martie și spune povestea unui polițist rutier, care își dorește să rezolve cazuri mult mai complexe.  

Filmul este scris și regizat de către Vali Dobrogeanu (cunoscut pentru „Rezumatul Zilei” și „Tabăra”), iar producători sunt Matei Dima, Ștefan Lucian și Alexandra Hash. Din distribuție fac parte Matei Dima, ANTONIA, Elena Chiriac, Anca Dumitra, Vlad Brumaru, Iulian Postelnicu, Anca Dinicu, Iancu Sterp, Alex Bogdan, Sergiu Smera, Alex Delea, Cristi Pulhac. 


Erika Isac este una dintre cele mai fresh apariții din industria muzicală din România. Finalistă a primului sezon One True Singer, Erika a lansat alături de ADI single-ul „Regreți”, piesă susținută de cele mai importante radiouri din România. Cu o experiență de peste șapte ani în industria muzicală, Erika a participat de-a lungul timpului la mai multe talent show-uri și e pregătită să demonstreze că merită să fie pe cele mai mari scene ale lumii. Erika își construiește și o bază de fani, colaborări precum ,,4 dimineața”, cu Marko Glass, sau ,,Sugar”, cu Theo Rose, fiind bine primite, mai ales în mediul online. De asemenea, Erika a lansat alături de ADI și un material mai complex,  EP-ul “11”, care a fost foarte bine primit pe platformele de socializare.  

Berechet este un artist dinamic în continuă ascensiune pe scena muzicii urbane. Piesele sale reprezintă un amestec unic de beat-uri de trap și vibrații energice de dans. ,,Bam Bam Bam”, single-ul cu cel mai mare impact, a făcut furori pe platformele de social și i-a demonstrat versatilitatea artistului. Berechet și-a făcut simțită prezența și în pelicula de succes ,,Romina VTM”. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.