Cool Stuff

Bruce Willis a împlinit 68 de ani, iar soția lui a postat un clip emoționant pe Instagram, cu momente din viața lui

Bruce Willis a împlinit 68 de ani pe 19 martie.

Soția actorului, Emma Heming Willis, a postat un video emoționant pe contul ei de Instagram, cu diferite momente din viața lui Bruce. Mai mult, modelul a postat și un clip în care vorbește despre cât de greu îi este în prezent, mai ales că Willis a fost diagnosticat cu demență.


Vedeta are trei fete alături de Demi Moore, Rumer, Scout și Tallulah, dar și două cu actualua lui soție, Mabel (10 ani) și Evelyn (8 ani). Odată ce boala lui Willis a fost făcută publică, Emma a profitat de mediul online pentru a trage un semnal de alarmă cu privire la această suferință, dar a vorbit liber și despre doliu și greutățile din familia lor.

„Astăzi este ziua soțului meu. Am început dimineața plângând, și cred că este important să vedeți toate aceste părți din noi. Mereu primesc acest mesaj sau oamenii îmi spun tot timpul „oh, ești atât de puternică, nu știu cum reușești.” Nu am de ales. Mi-aș fi dorit, dar nu am. Plus de asta, cresc și doi copii în acest mediu, așa că uneori, în viața noastră, trebuie să tragem pantalonii de adulți pe noi și să rezolvăm problemele, iar asta fac și eu. Dar am momente de tristețe și doliu zilnice, mai ales astăzi, de ziua lui”, a spus femeia în vârstă de 45 de ani.


Emma a vorbit și despre motivul pentru a postat video-ul cu imaginile din viața lui Bruce: „Nu știu de ce-mi fac asta, deoarece acele imagini sunt ca un cuțit în inima mea, dar oricât o fac pentru mine, o fac și pentru voi, pentru că știu cât de mult îmi iubiți soțul și asta înseamnă enorm pentru mine”, a încheiat ea.



Scout a postat și ea un mesaj pentru tatăl ei: „Ce onoare să-l am pe omul ăsta drept tată și să învăt atât de multe despre viață, bucurie și artă de la el”, dar și Demi Moore un video:


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.