Cool Stuff

DesKiss Dimineața, 20 martie - Ziua Internațională a Fericirii și foarte multe concursuri

De luni până vineri, între 7:00 și 10:00, la „DesKiss Dimineața”, Cătălin Oprișan, Ciprian Dinu și Corina Băcanu spun lucrurilor pe glume!

Matinalul din această dimineață a început cu Ciprian Dinu menționând direct că astăzi, 20 martie, este Ziua Internațională a Fericirii.  

„Lăsați tristețea deoparte, pentru că așa cum începeți lunea, o țineți toată săptămâna”, a fost îndemnul lui Ciprian Dinu. 

Au urmat și câteva mesaje de la ascultătorii care le-au transmis Corinei, lui Ciprian și Oprișan că ei sunt unul dintre motivele pentru care încep fiecare zi cu zâmbetul pe buze. Ce poate fi mai frumos? 

Ciprian a mai menționat că tot astăzi este și Ziua Internațională a Astrologiei, pentru că tot astăzi este și echinocțiul de primăvară, când ziua e egală cu noaptea. Tot azi e și Ziua Internațională a Povestitului, a celebrului desert macarons, dar și Ziua Internațională fără Carne. 

A mai fost anunțat și faptul că vineri, 24 martie, echipa DesKiss Dimineața se va deplasa la Suceava, pentru deschiderea magazinului MatHaus, iar de acolo vor face matinalul și în weekend și luni și marți. 

Melodia care trezește nostalgia 

Corina a ales o piesă care să ne amintească de cel mai frumos lucru care ni se poate întâmpla vara: marea. 


Oprișan a ales ca un adevărat depeșar piesa „Personal Jesus”: 


Dinu a ales să fie în ton cu Ziua Fericirii și a optat pentru „Happy” de la Pharrell Williams. Între noi fie vorba, a cam trișat, această melodie având doar 9 ani vechime. 


Ascultătorii au ales și l-am premiat din nou pe Oprișan. 

Concursuri, concursuri, concursuri

A urmat anunțarea unui concurs sponsorizat de Pedigree pentru posesorii de cățeluși, în care ascultătorii au fost încurajați să trimită poze cu patrupezii zâmbind. Cel mai haios rânjet a fost recompensat de Pedigree cu hrană delicioasă și DentaStix în valoare de 600 de lei.  

Cei trei kissomani au decis greu unde se va duce premiul, la Samson din Arad. 


Următorul concurs a fost Naționala Kiss FM! Premiile la acest concurs au constat în bilete VIP la meciul 𝗥𝗼𝗺𝗮̂𝗻𝗶𝗮 - 𝗕𝗲𝗹𝗮𝗿𝘂𝘀 din 𝟮𝟴 𝗺𝗮𝗿𝘁𝗶𝗲 de pe 𝗔𝗿𝗲𝗻𝗮 𝗡𝗮𝘁̦𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹ă! Kiss FM e și partener oficial al Federației Române de Fotbal Under 21. 

Corina a pus întrebările: „Cine e jucătorul cu cele mai multe selecții la echipa națională a României?”, „Unde s-a ținut Campionatul Mondial din 1990?”, „Care a fost scorul partidei România - Danemarca, din noiembrie 1989, de pe stadionul Ghencea?”, „În ce an s-a retras Hagi de la Echipa Națională?”. 

Laurențiu a sunat și a răspuns greșit, dar a urmat Alin care a reușit să câștige biletul VIP. Apoi, Andrei a avut nevoie de un pic de ajutor de la Oprișan și a câștigat și el. Viorel din București a nimerit scorul care ne-a trimis la CM din 1990 și a primit și el un bilet VIP. Și ultimul participant la concurs a câștigat un bilet VIP răspunzând corect la prima întrebare, care a fost ratată. 

Dintr-un concurs într-un alt concurs, pentru că în jurul orei 8:30 a intrat și „Ai cuvântul!”, unde a participat Valentina din Ploiești. Ea a trebuit să dea răspunsuri care încep cu litera „I”. Ea a ratat o întrebare, deci a luat doar 90 de euro. Însă, fiind luni, au urmat și cele două întrebări de la Cove. 

El a întrebat-o pe Valentina câte premii a câștigat Beyonce în 2023, transformând-o astfel în cea mai premiată artistă din istoria Grammy-urilor. Valentina a greșit răspunsul, dar l-a nimerit la a doua întrebare, unde a trebuit să spună ce trupă cântă piesele „Să ne fie bine și frumos” și „Trenulețul”. Astfel, ea a plecat acasă cu 190 de euro.  


Kissopedia 

 La Kisopedia, Oprișan a povestit cum pe 20 martie 1476, Papa Sixt al IV-lea îl consideră pe Somnul Moldovei „adevărat atlet al credinţei creştine”. 

„Asta nu înseamnă că era sportiv, așa se spunea. Dar nu mă ascultă Corina. Deci, „Fane Babanu'” în lupta din ianuarie, pe ceață, îi mardește pe turci, care dacă începeau să intre în Europa era groasă rău de tot, și atunci Papa Sixt al IV-lea îi trimite o scrisoare care ajunge târziu, în martie”, a spus Oprișan înainte de a se lansa în lectura scrisorii respective. 

Poți să-l asculți pe Oprișan cu întreaga intervenție de la Kisopedia dând play la înregistrarea emisiunii: 

DesKiss Dimineața 20 martie 2023

DesKiss Dimineața, 01:18:02

DesKiss Dimineața - invitați Fly Project și Bianca Tilici - 19 aprilie 2024

DesKiss Dimineața, 01:16:16

DesKiss Dimineața - 17 aprilie 2024

DesKiss Dimineața, 01:15:59

DesKiss Dimineața - 16 aprilie 2024

DesKiss Dimineața, 01:13:50

N’aduce anu’... ce aduce Băcanu!

La rubrica ei, Corina a povestit cum și-a dat seama că s-a boșorogit. 

„Prima dată s-a întâmplat la metrou, v-am mai povestit și săptămâna trecută, când un tinerel de vreo 25 de ani, de ți se scurgeau ochii după el, a zis „luați loc, că poate sunteți obosită”. Poate chiar arătam obosită, că de când mă trezesc la 3 și jumătate n-are cum să fie bine. Al doilea fapt care indică că sunt la o anumită vârstă este că am patru prietene, cu toate, 5, ca în Sex and the City. Știți când ieșeau ele în oraș și se machiau, se aranjau? Ei, noi jucăm jocul „Cine sună prima ca să zică că nu mai poate”. Și cine sună prima, aia și câștigă. Și la telefon suntem: „Haide, mă, nu pot să cred!!! Nu ne-am mai văzut de atât de mult timp! Pe bune, serios?” Închizi telefonul și toate suntem: „Doamne, bine că nu mai mergem!” Și îți pui halatul de baie și zici „Doamne, bine că o doare pe aia șoldul și nu mai ieșim!” Un alt aspect este că am văzut două surori gemene octogenare, care pichetau sediul unei ambasade și m-am trezit cu mâinile în șold, întrebându-le ce fac acolo. Ultimul: am văzut doi tinerei într-o decapotabilă, ieri, pe vremea asta, era soare, frumos. Și m-am dus la ei și le-am zis: „Măi, mămică, vedeți că faceți sinuzită. Trageți-vă fesurile pe cap, că ajungeți la spital.”, a povestit Corina.    

Corina a primit și intervenții de la ascultători, în care aceștia au spus când și-au dat și ei seama că au îmbătrânit. 


Apoi, a urmat încă un concurs, de această dată sponsorizat de Samsung: Share the Epic la Kiss FM... cu Samsung Galaxy S23.

Ascultătorii pot câștiga noul Galaxy S23 dacă trimit pe Whatsapp-ul Kiss FM înregistrări în care povestesc un moment wow pe care au ratat să-l prindă pe cameră? Câștigătorul va fi anunțat vineri, prin tragere la sorți. 

De asemenea, ascultătorii care se înscriu la concurs au ocazia să câștige zilnic una din cele 5 perechi de căști Galaxy Buds Pro2.   

Astăzi, câștigătorul acestei perechi de căști a fost Vivi, care a povestit momentul epic ratat într-o înregistrare pe Whatsapp-ul Kiss FM. Acesta a fost despre absolvirea iubitului ei și depunerea jurământului în Poliție, când Vivi n-a reușit să-l găsească prin toată mulțimea cu zoom-ul telefonului. De fapt, l-a confundat cu alt băiat, iar acum are în telefon o lungă filmare cu un alt absolvent al Academiei de Poliție.   

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.