Cool Stuff

The Weeknd a devenit cel mai popular artist din lume

Artistul a intrat în Cartea Recordurilor cu această performanță.

Este oficial: The Weeknd este, statistic, cel mai popular artist din lume, potrivit Guinness World Records.

Organizația i-a oferit titlul starului pop luni, 20 martie, după ce a analizat datele Spotify ale unora dintre cele mai mari nume din industria muzicală, inclusiv numărul de ascultători lunari pe platforma de streaming.

Având în vedere că Abel Tesfaye deține recordul de a fi primul și, până în prezent, singurul artist din istoria Spotify care a ajuns la 100 de milioane de ascultători lunari până la sfârșitul lunii februarie, el este de departe în fruntea clasamentului. Totuși, chiar și în cele câteva săptămâni de când a depășit pragul de nouă cifre, cântărețul din „Starboy” a câștigat și mai mulți adepți de streaming - până la 111,4 milioane, potrivit raportului Guinness Book.

Mai mult, există o distanță destul de mare între această cifră uluitoare și următorul artist de pe listă, Miley Cyrus, care numără în prezent 82,4 milioane de ascultători lunari în urma lansării celui de-al optulea album de studio al său: „Endless Summer Vacation”. Alți artiști care se află în urma lui The Weeknd sunt Shakira (81,6 milioane), Ariana Grande (80,6 milioane), Taylor Swift (80. 2 milioane), Rihanna (78,5 milioane) și Ed Sheeran (77,5 milioane).


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.