Cool Stuff

DesKiss Dimineața, 24 martie - live de la Suceava

De luni până vineri, între 7:00 și 10:00, la „DesKiss Dimineața”, Cătălin Oprișan, Ciprian Dinu și Corina Băcanu spun lucrurilor pe glume!

Matinalul a început în această dimineață de la Suceava, așa cum a tot fost anunțat de-a lungul săptămânii.

Întreaga echipă DesKiss Dimineața se va afla la MatHaus Suceava până marți și îi așteaptă pe toți cei care doresc să-i cunoască la o cafeluță și multe surprize. 

Cine-ți iese azi cu plinul? Băcanu, Oprișan și Dinu! 

Primul concurs al emisiunii i-a provocat pe ascultători să recunoască o sculă după sunetul pe care-l scoate. Iar premiul pus la bătaie de MatHaus a fost chiar scula misterioasă al cărui sunet trebuia ghicit. 

Cele mai multe mesaje au zis ba freză, ba una alta, dar primul răspuns corect a venit de la Victor, care a zis mașină de găurit și înșurubat, câștigând astfel această sculă.  

Apoi, Corina a povestit cum a fost drumul până la Suceava, care aparent a fost cu ceva turbulențe și emoții. Dar și că Oprișan a pus-o să se îmbrace gros, spunând că la Suceava o să fie frig, iar afară s-a lăsat cu 21 de grade.  

Apoi s-au citit sugestiile primite de la ascultători, în legătură cu ce să facă echipa DesKiss Dimineața în weekend prin Bucovina. 

„Corina, du-te și vizitează mănăstirile, ca să te ajute marți, când te întorci”, a citit Corina unul dintre mesaje. 

Ascultătorii le-au mai sugerat să viziteze și Cetatea de Scaun a Sucevei, tiroliana de la Pasul Palma - ce mai lungă din România, Mocănița de la Moldovița.   

A urmat anunțarea concursului sponsorizat de Pedigree pentru posesorii de cățeluși, în care ascultătorii au fost încurajați să trimită poze cu patrupezii zâmbind. Cel mai haios rânjet a fost recompensat de Pedigree cu hrană delicioasă și DentaStix în valoare de 600 de lei. Cei trei kissomani au decis greu unde se va duce în această dimineață premiul, dar l-au ales pe Athos 


Ai cuvântul! 

Oprișan a anunțat și „nucleara emisiunii”: pentru prima oară „Ai cuvântul!” va fi făcut live live, cu prezență fizică în studio, iar pe lângă cei 100 de euro, MatHaus va adăuga și o sculă ca premiu. 

Laurențiu a fost cel care a ajuns primul la locație și a participat la concurs. El a trebuit să dea răspunsuri corecte care încep cu litera „C”, lucrur pe care l-a și făcut. Astfel, Laurențiu a plecat acasă cu 100 de euro și un fierăstrău pendular. 

Microfonul DesKiss

Cristi Neacșu a plecat cu microfonul în mână prin MatHaus pentru a afla și el răspunsuri, de această dată la întrebarea: „Care este scopul bărbaților în magazinele de construcții la orele astea matinale?” 

Printre răspunsurile primite s-au numărat: nevoia de a cumpăra ieftin și lucruri de care au nevoie pe șantier, dar și pentru a se uita ce a mai apărut nou la ofertă. 

N’aduce anu’... ce aduce Băcanu!

După ce s-a plimbat prin MatHaus, Corina și-a adus aminte de momentele în care o încurcă tehnologia. 

„Tehnologia e bună, salvează vieți, dar sunt momente în care tehnologia nu e ce trebuie și vă explic imediat de ce. Nu mai puneți tehnologie la baie. Am fost acum un an la o corporație și a trebuit să mă duc la baie, la un moment dat. Și le-am zis, așteptați-mă puțin”, și-a început Corina povestea.  

Continuarea o poți asculta cu urechile tale mai jos: 

DesKiss Dimineața 24 martie 2023 Live de la Suceava

DesKiss Dimineața, 01:12:30

DesKiss Dimineața - 24 aprilie 2024

DesKiss Dimineața, 01:09:54

DesKiss Dimineața - invitat Selly - 23 aprilie 2024

DesKiss Dimineața, 01:19:13

DesKissDimineața - invitat Dr. Holhoș - 22 aprilie 2024

DesKiss Dimineața, 01:13:30

Apoi, a urmat încheierea concursului Samsung: Share the Epic la Kiss FM... cu Samsung Galaxy S23.


Ascultătorii s-au putut înscrie pentru câștigarea noului Galaxy S23 trimițând pe Whatsapp-ul Kiss FM înregistrări în care povestesc un moment wow pe care au ratat să-l prindă pe cameră. 

Înainte de anunțarea câștigătorului marelui premiu, a trebuit să se dea și ultima pereche de căști Galaxy Buds Pro2.  Astăzi, câștigătorul acesteia a fost Estera, care a povestit momentul epic pe care n-a apucat să-l filmeze, când prietena ei a vrut să intre pe o terasă care avea pereți de sticlă, nu i-a observat și s-a lovit de unul dintre ei.

Juriul a decis că premiul cel mare, un Samsung Galaxy S23, se duce la Claudiu. Echipa a intrat în direct cu el și acesta a explodat de fericire! 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.