Kiss Music News

Liviu Teodorescu a lansat melodia „Putere”, dedicată primul său copil

Aducerea pe lume a unui copil aduce o imensă bucurie în viața unei familii. Un nou-născut este o ființă miraculoasă, exprimarea cea mai limpede a îndrăznelii jucăușe a vieții.

Liviu Teodorescu a lansat o melodie dedicată primul său copil, care se va naște în câteva luni – „Putere”.

„Uneori, fac muzică doar cu sufletul și atât, fără să-mi pese de altceva. Îmi place să marchez momentele importante din viața mea cu câte o piesă. Așa mă exprim cel mai bine, așa știu să mă bucur cel mai frumos. Mulțumesc, Doamne, pentru #Putere ❤️🙏🏼”, a declarat Liviu Teodorescu.

Melodia „Putere" este compusă de către Liviu Teodorescu, muzică, versuri și producție, iar mix&mastering-ul au fost realizate de Sever Staicu. Pentru a ilustra emoția melodiei, Liviu a lansat pe canalul său de YouTube și un proiect vizual cu versuri și desene realizate în creion.

Liviu Teodorescu este una dintre cele mai bune voci masculine din România, piesele lui au milioane de vizualizări pe YouTube, iar contul lui de Instagram numără peste 740 mii de urmăritori. Artist și compozitor, Liviu Teodorescu s-a lansat în industria muzicală odată cu apariția în cadrul emisiunii concurs „Vocea României”. De atunci a lansat numeroase hit-uri și are propriul studio de producție muzicală, LiTE Music. „Fanele”, „Ești Piesă”, “Obsesie”, “Lista de Păcâte” sau „Ascultă” sunt doar câteva dintre piesele care au strâns milioane de vizualizări pe YouTube.

În 2020, Liviu Teodorescu a lansat numeroase piese precum “Mulțumesc”, melodie ce a făcut furori și a fost prezența în top 10 pe TV & Radio și care face parte din LiTE Moments volumul 3, “Mi-ai pus ceva în pahar”, “Unde îți zboară gândul”, “Cerule” feat. BRUJA și “Sar pe noi” feat. Dorian Popa. În 2021, Liviu a colaborat cu JO pentru single-ul “Fluturii” și cu Manuel Riva pentru piesă „Muzele”, printre alte proiecte și colaborări. În 2022 Liviu Teodorescu a lansat piesele „Mi-am pierdut răbdarea”, „Am nevoie de ține” și „Tot eu” și proiectul LiTe Moments, volumul al cincilea.  

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.