Cool Stuff

Ce spune Jennifer Aniston despre cei din generația Z care se simt ofensați de serialul „Friends”

Jennifer Aniston crede că este foarte greu să faci comedie în zilele noastre.

Actrița a vorbit despre cum unii tineri din generația Z se simt ofensați de serialul „Friends.” 

„Există o întreagă generație de oameni, copii, care se uită la episoade din „Friends” și se simt ofensați”, a spus ea celor de la Associated Foreign Press, într-un interviu în care-și promova cel mai recent film de pe Netflix, „Murder Mystery 2.”


„Există scene care nu au fost intenționate și unele la care ar fi trebuit să ne gândim mai bine. Însă atunci nu cred că era o sensibilitate vizavi de ele, așa cum este acum”, adaugă ea.

Seria din 1990, unde Aniston o joacă pe Rachel Greene timp de 10 sezoane, este despre un grup de prieteni din New York și cum ei își trăiesc viața. Recent, show-ul a fost criticat pentru lipsa de diversitate.


„Comedia a evoluat și filmele la fel. Acum nu mai e așa ușor, deoarece trebuie să fii foarte atent, lucru greu pentru actorii de comedie, deoarece frumusețea acestui gen este că facem mișto de noi, facem mișto de viață. Puteai să faci o glumă despre un bigot și să râzi. Era ceva isteric. Și era despre a educa oamenii despre cât de ridicoli pot fi unii, iar acum nu mai avem voie să facem asta”, a mai spus actrița.

Oricum ar fi, Aniston crede că avem foarte mare de comedie: „Toată lumea are nevoie de umor, lumea are nevoie de comedie! Nu putem să ne luăm foarte tare în serios, mai ales în State. Toată lumea este mult prea divizată.”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.