Cool Stuff

Shakira s-a mutat din Barcelona: „Azi începem un nou capitol”

Shakira este pregătită să înceapă un nou capitol în viața ei.

După despărțirea de Gerard Piqué, artista este determinată să-și continue viața. Într-o postare pe Instagram, ea și-a anunțat fanii că părăsește Barcelona, locul unde a stat alături de cei doi copii ai lor vreme de mulți ani.


„M-am mutat în Barcelona pentru a le oferi copiilor mei stabilitate, aceeași pe care o căutăm și acum, în altă parte a lumii, alături de familie, prieteni și mare. Azi începem un nou capitol în căutarea fericirii lor. Mulțumesc tuturor celor care au făcut surf cu mine în valurile Barcelonei, orașul în care am aflat că prietenia durează mai mult ca iubirea. Mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat, care mi-au șters lacrimile, care m-au inspirat și care m-au ajutat să cresc.

Mulțumesc fanilor mei din Spania care mi-au oferit loialitate și iubire. Pentru voi, e doar un ne vedem curând, și, așa cum spunea tatăl meu de multe ori, ne vedem pe curbe”, a notat Shakira.

Așa cum informează presa mondenă, cântăreața se va muta în Miami, alături de Milan și Sasha. Decizia vine după ce Piqué a înșelat-o și a început o relație cu o femeie pe nume Clara Chía.

Mai mult, durerea a făcut-o pe Shakira să scoată și piesa „Bzrp Music Sessions, Vol. 53”, melodie pe care o consideră un fel de imn pentru toate femeile care suferă din iubire:


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.