Kiss Music News

INNA, cel mai ascultat artist român pe YouTube, la nivel internațional

INNA continuă să facă performanțe în plan muzical.

În cadrul evenimentului în care YouTube a sărbătorit 10 ani de când este în România, ea a fost desemnată artistul român cel mai ascultat pe YouTube la nivel internațional.

„Transmit toată iubirea mea fiecărei persoane care crede în mine și care îmi ascultă muzica în fiecare colț al lumii, mulțumesc pentru toată susținerea”, a spus cântăreața.

Mai mult, INNA a susținut recent un concert în Veracruz, Mexic, la festivalul Cumbre Tajin, unde a cântat pe aceeași scenă cu Steve Aoki și Juan Magan, în fața a peste 373.000 de oameni, un număr record de participanți la un festival, într-o singură zi.


Anul a început în forță pentru INNA cu lansarea „Just Dance”, material muzical care include 6 piese compuse și produse pe durata a 16 zile, timp în care a stat izolată în Dance Queen’s House, în cadrul celei mai lungi sesiuni creative, aflată la cei de-al treilea sezon.


Tracklist-ul albumului include „I’ll Be There”, „Just Dance”, „Nothing I Won't Do”, „Something About You”, „Start a Fire” și „We Should Get Lost”, piese eclectice, adevărate party anthems, lansate cu vizualuri speciale, create de Florin Burlacu și Andrei Via. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.