Kiss Time Out

5 piese Sam Smith pe care ne-am dori sa le ascultam LIVE în cadrul festivalului „Summer in the City”

Abia așteptăm să-l vedem pe Sam Smith LIVE.

Sam Smith (30 de ani) este unul dintre cei mai talentați muzicieni ai showbiz-ului actual, un artist care ne-a oferit deja o colecție impresionantă de melodii superbe și care în mod cert va continua să ne ajungă la inimă, de fiecare dată când își lasă creativitatea la iveală.

El vine pentru prima oară în România, în cadrul festivalului „Summer in the City.” Evenimentul va avea loc pe 3-4 iunie, în Piața Constituției din București, iar pe lângă Sam, Robbie Williams va fi și el prezent.

Cu o carieră muzicală de peste 10 ani, Sam Smith este unul dintre cei mai populari artiști muzicali ai momentului, iar talentul său a fost premiat atât cu Globul de Aur (în 2016, la categoria „Cel mai bun cântec”, cu piesa „Writing's On The Wall” din filmul „Spectre”), dar și cu Oscar-ul, pentru aceeași piesă, la categoria „Cel mai bun cântec original.”


În mod cert, Sam Smith va face un show legendar în Capitală și pentru că nu mai avem răbdare până în vară și deja ne dorim să dansăm LIVE pe muzica lui, am făcut o listă de 5 melodii pe care sperăm să le ascultăm împreună la București.

PS: mai multe detalii despree bilete, dar și despre festival, găsești aici.

Sam Smith, Kim Petras - „Unholy”

O piesă decadentă, care-ți rămâne în memorie imediat ce o auzi. Sam a povestit cum a făcut „Unholy” în Jamaica și a fost „cel mai glorios moment creativ pe care l-au avut vreodată ca artist.” El a explicat cât de mult s-a distrat în producția acestei melodii și cât de eliberat s-a simțit de toate convețiile sociale, atunci când a creat-o. 


Sam Smith - „I'm Not Here To Make Friends”

O piesă pe care nu te vei putea opri din dansat și care celebrează comunitatea queer. Cu acest cântec, Smith s-a detașat de piesele sale romantice și a adus un omagiu sexualității, în toate formele sale, fără să țină cont de reguli.


Sam Smith - „I'm Not The Only One”

Un cântec devenit imn pentru toți cei cu inima frântă și o piesă care nu are cum să nu te sensibilizeze.


Sam Smith - „Diamonds”

Artistul s-a bazat mult pe experiențele sale personale în muzica lui, așa că piesa asta este despre un fost iubit care a fost mai interesat de faima și banii lui, decât de iubirea pe care Sam o avea de oferit.


Sam Smith - „Too Good At Goodbyes”

O piesă vulnerabilă, în care Sam vorbește despre cum a devenit „prea bun la a fi părăsit.” O melodie emoționantă, devenită instant hit la nivel mondial.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.