Cool Stuff

Ana Moga: Interviul cu Robbie Williams, un vis devenit realitate

Ana Moga a avut ocazia să stea de vorbă cu Robbie Williams chiar înainte de cele două concerte ale acestuia din Berlin (20, 21 februarie), care fac parte din turneul european al artistului ce-l va aduce și la București.

Robbie Williams și Jason Derulo sunt așteptați în această vară în București la festivalul Summer in the City, care va avea loc pe 18-19 august. De asemenea, din lineup mai fac parte și LP, Editors și Calum Scott.   

Am rugat-o pe Ana Moga să ne povestească un pic cum a fost să-i ia interviu unuia dintre cei mai mari artiști ai momentului. Iată ce ne-a povestit: 

Se făcea că era o zi obișnuită de februarie, asta până când a sunat telefonul și o voce simpatică m-a întrebat:

„Ana, te duci la Berlin să-i iei un interviu lui Robbie Williams?”

Evident că am răspuns DA și mai apoi am început să țopăi prin casă: „Mă duc la Berlin, mă duc la Berlin să vorbesc cu Robbie Williams!” Am făcut așa cam 30 de minute, după care s-a așezat gândul și mi-am dat seama că trebuie să mă apuc de treabă. 

Cred că fix atunci am și scris repede niște întrebări și, până la momentul 0, am tot scris, am tot șters întrebări, după care am zis „Gata, asta e varianta finală!”. 

Am ajuns la Berlin și visul devenea din ce în ce mai real. L-am așteptat pe Robbie în holul unui hotel absolut superb, cu un vibe de anii ‘50. Totul părea incredibil. Și a venit momentul… am intrat în camera unde se făceau interviurile și baaaaam, un tip înalt, prietenos întinde mâna și spune: „Hi, I’m Robbie!”, iar inima mea a încercat brusc să părăsească corpul, dar pentru că el e un mega profesionist, a creat o atmosferă foarte friendly, iar totul a decurs absolut superb.

În 2003 urlam prin casa părinților mei „I’m loving Angels instead”, iar în 2023 eram la Berlin și stăteam cu el de vorbă.

Așa că visele devin realitate, nu uitați să visați departe. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.