Cool Stuff

DesKiss Dimineața, 10 aprilie - Ziua Fratelui și a Surorii, biciclete și Holy Molly

De luni până vineri, între 7:00 și 10:00, la „DesKiss Dimineața”, Cătălin Oprișan, Ciprian Dinu și Corina Băcanu spun lucrurilor pe glume!

Noua săptămână a început cu o zi de luni în care se sărbătorește Ziua Fratelui și a Surorii, după cum spus Ciprian Dinu în deschiderea matinalului. 

Apoi, la veștile bune ale zilei, Dinu a mai adăugat și faptul că începând de azi vor da și biciclete cadou în fiecare zi, drept urmare în difuzoare a început să se audă piesa Shakierei - La Bicicleta

 

Apropo de Ziua Fratelui și a Surorii, în studio s-au generat discuții despre dacă e bine să fii singur la părinți sau nu. Corina a zis că ea se bucură, pentru că de Crăciun mânca singură toate bomboanele din pom, dar și că o să primească o moștenire pe care nu o să se vadă nevoită să o împartă. 

Cu toate acestea, Corina a adus o grămadă de bunătăți pentru „frații” ei de emisiune: batoane proteice care înlocuiesc o masă întreagă.  

Melodia care trezește nostalgia 

Corina a ales să participe cu formația adolescenței, cu BUG Mafia, chiar dacă Sibiul n-a avut Pantelimon. 


Dinu a ales să se îndrepte către mare cu propunerea lui de melodie încărcată de nostalgie. 


Oprișan a optat pentru ceva cu adevărat clasic: 

Ascultătorii n-au avut cum să nu aleagă piesa Corinei, așadar ea a fost câștigătoarea ediției din această dimineață. 

Edy Chereji, primul invitat al emisiunii

Edy Chereji a fost primul invitat telefonic al matinalului, el a vorbit despre Neversea 2023 și despre artiștii care vor fi prezenți la ediția din acest an. Edy a anunțat că J. Balvin va reveni în România pe scena festivalului, dar și Steve Aoki. 

Ai cuvântul! 

În această dimineață, ascultătorilor li s-au cerut să dea răspunsuri care să înceapă cu litera „G”. Cristina a intrat în direct și a reușit să răspundă corect la toate cele 10 întrebări, așa că devenit mai bogată cu 100 de euro.   

Kissopedia 

Oprișan a vorbit în această dimineață despre Titanic și cei doi români care s-au aflat pe cel mai mare pachebot din lume când a plecat în călătoria sa inaugurală din Southampton, Anglia cu destinația New York, pe 10 aprilie 1912. La patru zile de la plecare, la ora 23:40 în data de 14 aprilie 1912, s-a ciocnit de un aisberg și s-a scufundat la ora 2:20 în dimineața următoare. În urma naufragiului și-au pierdut viața 1514 persoane din 2228, în unul din cele mai cumplite dezastre maritime pe timp de pace din istorie.  

Există documente întocmite de biroul de emigrare american al anului 1912, care arată pe o așa numită „List of races or peoples” și naționalitatea română. Potrivit jurnalistului român Dan Constantin, acesta a întâlnit în orașul natal, Călărași, un fost marinar -Nicolescu - de pe vasul Carpathia. Se pare că acesta a întâlnit printre cei pe care i-a recuperat și români. Potrivit celei de a III-a ediții a publicării unei liste cu pasagerii „Triumph and Tragedy”, semnată de John P. Eaton și Charles A. Haas ar fi fost doi români, mamă și fiu care au supraviețuit pe barca numărul 14. Aceștia sunt Bella și Meyer Moor care la origine ar fi fost evrei din orașul Iași. 

N’aduce anu’... ce aduce Băcanu!

Corina a vorbit în această dimineață despre schimbările de look și dspre cum a vrut să-și facă permanent ca Charlize Theron. Despre cum la coafor, în așteptarea permanentului, i s-a dat în cărți și cristale. Rezultatul îl poți asculta în înregistrarea emisiunii: 

DesKiss Dimineața 10 aprilie 2023 invitată Holy Molly

DesKiss Dimineața, 01:30:28

DesKiss Dimineața - 2 mai 2024

DesKiss Dimineața, 01:11:46

DesKiss Dimineața - 1 mai 2024

DesKiss Dimineața, 01:12:53

DesKiss Dimineața - 30 aprilie 2024

DesKiss Dimineața, 01:11:41

La 9 și 22 a fost anunțat și concursul în urma căruia urma să se dea primul Pegas. Ascultătorii au trebuit să facă rime cu cuvintele: blocuri, torturi, cartier și biciclete.    

Câștigătorul a făcut următoarea poezie: Printre cartiere eu mă plimb / Starea-n bine să mi-o schimb / Bicicleta o pedalez / Torturi seara devorez. Diana a fost cea care a câștigat prima bicicletă Pegas oferită la DesKiss Dimineața. 

Holy Molly 

Holy Molly a venit la DesKiss Dimineața pentru a cânta live noul ei hit „Facem Cum Vrei”. 


În studio, Holy Molly a mărturisit că ea a venit cu niște pălincă la ea, pentru că e un pic răgușită. Ea a mai povestit și despre noua ei piesă: 

„E prima mea piesă solo în română. Și de data asta aveam mari emoții, pentru că nu mai e nimeni lângă mine, o prezint singură. E o piesă personală, e o piesă de suflet, e piesă scrisă cu niște oameni foarte faini.”  

Ea a mai spus și că e prima oară când cântă live piesa asta. 


Despre cum își menține silueta, Holy Molly a spus că artiștii nu prea au timp să mănânce.  

Emisiunea s-a încheiat cu anunțul că mâine urmează să fie Tudor Chirilă invitat și ascultătorii au fost lăsați cu varianta live a celei mai noi piesa Vama: „Barosanii”. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.