Cool Stuff

Ariana Grande răspunde celor care sunt îngrijorați cu privire la starea ei de sănătate: „A fi sănătos poate arăta diferit pentru fiecare în parte”

Ariana Grande vorbește deschis cu fanii ei despre starea ei de sănătate.

Artista în vârstă de 29 de ani a fost fotografiată în Londra, unde a ieșit la un concert alături de prietena ei, Cynthia Erivo. Fanii s-au arătat îngrijorați de look-ul ei și au început să comenteze despre faptul că a slăbit foarte tare.


Deși nu obișnuiește să facă asta des, Grande a postat un video de trei minute pe contul ei de TikTok, unde i-a încurajat pe utilizatori să fie mai blânzi cu opiniile lor despre alții, dar și despre ei înșiși.


În ultimele șase luni, Ariana s-a pregătit pentru a o portretiza pe Glinda, în adaptarea pentru marile ecrane a musical-ului de pe Broadway cu același nume; pelicula va fi lansată pe 25 decembrie 2024.

„Știu foarte clar un lucru - corpul față de care mi-ați comparat trupul din prezent a fost cea mai nesănătoasă variantă a mea. Luam foarte multe antidepresive și consumam alcool cu ele, nu mâncam bine și eram în cel mai jos punct al vieții mele. Știu că nu trebuie să explic toate astea, dar simt că poate deschiderea mea și vulnerabilitatea pe subiect poate genera ceva bun. A fi sănătos poate arăta diferit pentru fiecare în parte”, a zis artista.

Grande le-a vorbit fanilor și despre cum ei nu au de unde să știe lucrurile prin care trece cineva: „chiar dacă oferiți sfaturi dintr-o zonă de iubire și grijă, acea persoană cel mai probabil lucrează la ea sau are un sistem de suport alături, dar nu puteți ști asta cu siguranță, așa că fiți blânzi unii cu alții, dar și cu voi înșivă.”


Ariana a trecut prin foarte multe episoade sensibile de-a lungul vieții sale - pe 22 mai, 2017, 23 de oameni au murit și 1000 au fost răniți în timpul unui show de-ale sale din Manchester, în urma unui atac terorist, iar apoi, pe 26 septembrie 2018, fostul ei iubit, rapper-ul Mac Miller, a murit din cauza unei supradoze.

În cele din urmă, artista și-a încheiat clipul cu un mesaj pozitiv: „Cred că sunteți frumoși indiferent de lucrurile prin care treceți.”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.