Kiss Music News

INNA a lansat partea a doua a albumului „Just Dance”

Cinci piese fresh de la INNA.

Artista a revenit în atenția fanilor cu cea de-a doua parte a albumului „Just Dance.” 

Vorbim despre cinci piese compuse și produse pe durata a 16 zile, timp în care ea a stat izolată în Dance Queen’s House, în cadrul celei mai lungi sesiuni, aflată la cel de-al treilea sezon.


„Just Dance #DQH2” continuă direcția electronic-dance a primei părți și surprinde noua viziune a artistei asupra acestui gen. 

Tracklist-ul include „Can’t Give You Up”, „Follow Me”, „In My Mind”, „Que Dolor” și „Queen of the Club”; toate melodiile vin însoțite de clipuri, create de Florin Burlacu și Andrei Via. 

Piesele au fost scrise de Adelina Stîngă (Iraida), Sebastian Barac, Marcel Botezan, Alex Cotoi, Elena Alexandra Apostoleanu, produse de Marcel Botezan, Alex Cotoi, Sebastian Barac, cu versuri de Adelina Stîngă (Iraida) și Elena Alexandra Apostoleanu.

INNA - Can’t Give You Up


INNA - Follow Me


INNA - In My Mind


INNA - Que Dolor


INNA - Queen of the Club


Albumul complet „Just Dance” este disponibil pe canalul de YouTube al artistei și în magazinele digitale.

Prima parte include 6 piese precum „I'll Be There”, „Just Dance”, „Nothing I Won't Do”, „Something About You”, „Start a Fire” și „We Should Get Lost”, adevărate imnuri eclectice pentru petreceri.

Cu prilejul lansării celei de-a doua părți a albumului, Spotify a publicat fotografia INNEI în Times Square, moment de apreciere pentru cariera artistei.


În urma primelor două sezoane Dance Queen’s House au rezultat albumele „Heartbreaker”, cu super hitul „Flashbacks”, dar și „Maza” și albumul „Champagne Problems” care are două părți. Ambele au acumulat 50 de milioane de streams și vizualizări pe magazinele digitale.

De curând, artista a susținut un concert în Veracruz, Mexic, la festivalul Cumbre Tajin, unde a cântat pe aceeași scenă cu Steve Aoki și Juan Magan, în fața a peste 373.000 de oameni, un număr record de participanți la un festival, într-o singură zi. 

Ea va avea o vară plină de spectacole și festivaluri în Turcia, Spania, Bulgaria, Ungaria, România, Finlanda, Marea Britanie, Letonia și multe altele de confirmat.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.