Kiss Time Out

Robbie Williams va juca în serialul biografic „A Better Man” ce va putea fi vizionat pe Netflix

Filmat în 2021, „A Better Man” examinează în profunzime și fară filtre ultimii 30 de ani din viață icon-ului muzicii pop-rock.

Robbie Williams, headliner-ul festivalului Summer in The City care va concerta pe 18 august la București și cel mai mare entertainer al momentului va fi protagnistul unui serial biografic, ce va fi transmis pe Netflix. 

Regizat de Joe Pearlman, serialul prezintă un artist „multifațetat” și navighează prin cariera, viața personală și profesională, despărțiri și reuniri, adicții și reveniri; analizează impactul pe care l-a avut succesul muzical global și atenția acordată de media asupra stării mentale a artistului. 

 „A Better Man” care il include si pe actorul Jonno Davis (ce îl va impersona pe Robbie Williams în tinerețe) este descris drept „o satiră muzicală” și include în coloana sonoră piese celebre, precum „Millennium,” „Rock DJ,” „Feel” și „Angels”.

 „Let me Entertain You” este eternul Motto al artistului care și-a lansat cel mai recent album anul trecut în luna septembrie. XXV este o compilație care include hit-urile clasice, acum reorchestrate, ce marchează 25 de ani de carieră solo!

Acest moment este marcat printr-un turneu internațional, care a început în februarie 2023, în Germania, a continuat apoi în principalele capitale europene și va ajunge în România pe 18 august în cadrul festivalului Summer in The City.

 Cu outfit-uri de scenă „glam and glitz”, un stil „dandy-punk” și „pop-baroc” cu influențe „rock eclectic”, celebrul artist  a „electrizat” publicul prin aparițiile sale „flashy” și pline de energie! 

Stilistul artistului a combinat elemente street wear cu haine glam în ținutele de scenă ale starului internațional. Hainele reflectă un „golden age” al modei masculine cu influențe din lumea grunge a străzii, în outfituri câștigătoare ca și când scena ar fi un ring de box, în care Robbie Williams este campionul!

„Stilul meu s-a îmbunătățit de-a lungul timpului, pentru că nu am fost niciodată interesat de modă, nu era o preocupare în anii ’90. Purtam combinații din denim, jachetă și o pereche de jeans baggy, un T-shirt și pantofi sport Adidas sau Nike. Iar modă, de când m-am căsătorit, a devenit foarte importantă pentru soția mea, deci importantă și pentru mine. Stilul meu este scump, mult prea scump, și nu ar trebui să fie așa, dar iubesc hainele. Dacă m-ai fi întrebat acum 15 ani ce cred despre fashion, ți-aș fi spus că este o prostie și nu-i văd necesitatea, iar acum sunt complet materialist și cred exact opusul”, a declarat solistul pentru jurnaliștii din România, prezenți la show-ul de la Berlin.

În vârstă de 49 de ani, Robbie Williams a mai declarat jurnaliștilor români că în viitor și-ar dori să învețe să cânte la saxofon și să lanseze un album, că în prezent se dedică total soției Ayda Field și celor patru copii (Theodora, Colette, Charlton, Beau) face acte de filantropie și că este interesat de problemele Planetei.

El a transmis un mesaj românilor pe pagina de Facebook D&D East Entertianment în care a salutat publicul și a promis că “vom face împreună un party și mai reușit anul acesta”!


Biletele la Summer in the City, cel mai așteptat festival al verii din București, sunt disponibile pe SummerCity.ro și IaBilet.ro în varianta de day tickets, dar și ca abonament de festival. Fanii pot opta pentru ziua în care concertează artistul lor preferat sau pentru un abonament de două zile, în funcție de preferințe. Prețurile pentru o singură zi pornesc de la 369 lei pentru categoria Acces General și ajung până la 1679 lei pentru categoria VIP. 

Evenimentul este organizat de D&D East Entertainment și Marcel Avram și îi va avea în lumina reflectoarelor pe celebrii Jason Derulo, Editors, Calum Scott, Abby Roberts, și artiști români, prima solistă anunțată fiind Nicole Cherry.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.