Cool Stuff

Hailey Bieber vorbește public despre cât de tristă se simte

Hailey Bieber a avut un moment de vulnerabilitate în online.

Modelul în vârstă de 26 de ani a notat pe stories, pe contul ei de Instagram, despre cât de „fragilă” se simte. 

„Îmi place să fac glume despre cum mă simt, deoarece așa îmi este mai ușor să recunosc că nu mi-e ușor. Adevărul este că încă de la început de 2023 am avut unele dintre cele mai triste și dificile momente din viața mea de adult, iar mintea și emoțiile mele au fost fragile. Și știu că mulți simt fix aceleași lucruri, așa că vreau să transmit că nu sunteți singuri. Acestea fiind spuse, haideți să încercăm să fim acolo unii pentru alții. Să fiu acolo pentru persoanele dragi, pentru prieteni și pentru străini”, a notat ea.



Postarea vine după ce Selena Gomez, fosta iubită a lui Justin Bieber, a cerut utilizatorilor să înceteze cu drama dintre ea și Hailey. „Hailey mi-a scris și m-a anunțat că primește amenințări cu moartea și foarte multă negativitate din online. Eu nu militez pentru astfel de lucruri. Nimeni nu ar trebui să experimenteze ură sau bullying. Mereu am militat pentru bunătate și îmi doresc ca tot acest episod să se încheie”, a notat Gomez.


La acea vreme, Hailey a notat și ea în social media: „Mulțumesc Selenei pentru că a vorbit public despre asta, mai ales că noi două am vorbit în ultimele săptămâni despre cum să oprim această dramă.”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.