Cool Stuff

Zendaya, apariție surpriză la Coachella, pe scenă cu Labrinth

Zendaya a revenit la prima ei pasiune, muzica, cel puțin pentru o noapte.

Actrița recunoscută pentru rolul din serialul HBO „Euphoria” a surprins publicul festivalului Coachella, atunci când a urcat pe scenă alături de Labrinth.


Zendaya a cântat alături de artist „I’m Tired”, melodie care apare în sezonul 2 din serie, dar și „All For Us”, cântec câștigător de Emmy în 2020.


„Vreau să vă mulțumesc pentru o noapte magică. Nu am auzit atât de multe țipete în viața mea”, a scris ea pe story.


Zendaya a lansat un album care-i poartă numele în 2013, dar apoi și-a mutat atenția pe actorie. Actrița s-a descurcat de minune în serialul „Euphoria”, motiv pentru care a și câștigat două Emmy-uri. Plus de asta, sigur ai mai văzut-o în filme precum „Spider-Man” și „Dune.”


După ce a lansat „I’m Tired” în 2022, ea a notat pe Twitter: „Am renunțat la muzică cu ceva vreme în urmă, din multe motive, dar în continuare o iubesc.”

Mai mult, în ceea ce privește momentul artistic al lui Labrinth din cadrul event-ului, el a mai avut-o invitată și pe Sia, alături de care a cântat „Thunderclouds”, colaborarea lor din 2019.


Întreaga experiență a fost și mai interesantă pentru fani, deoarece pe scenă alături de ei a urcat și talentata dansatoarea Maddie Ziegler, pe care sigur o știi din cam toate clipurile semnate de Sia.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.