Cool Stuff

Zvon: Prințul Harry și soția lui, Meghan Markle, vor fi prezenți la ceremonia de încoronare a Regelui Charles al III-lea

Ceremonia de încoronare a Regelui Charles al III-lea va avea loc la Westminster Abbey, pe 6 mai.

Mai importante decât acest event, cel puțin în presă, pare că au fost zvonurile cu privire la prezența lui Harry și a soției sale, Meghan Markle, la ceremonie. 

Inițial, Palatul Buckingham a precizat că doar Ducele de Sussex va fi prezent: „Palatul Buckingham este încântat să confirme că Ducele de Sussex va participa la Serviciul de încoronare de la Westminster Abbey, pe 6 mai. Ducesa de Sussex va rămâne în California cu Prințul Archie și Prințesa Lilibet.” 

Cu toate astea, aparent, cei de la E! News au confirmat recent că Harry va veni totuși însoțit de Meghan. Palatul a lansat o broșură de 84 de pagini despre ceremonie, iar acolo, cuplul apare alături de restul familiei regale.

Cei doi sunt o prezență controversată în UK, mai ales după ce au oferit publicului tot felul de informații intime despre experiențele lor cu familia regală, atât în interviuri, documentare Netflix sau cărți.

În imaginea din broșură, ei apar alături de Charles, Camilla, William și Kate (cât și cei trei copii ai lor) - fotografia a fost făcută în 2018, când Harry și Meghan nu aveau copii.


Fotograful Chris Jackson, cel care a făcut poza, a notat pe Instagram: „Mă bucur să văd poza pe care am făcut-o în 2018 în Programul Oficial de Încoronare. M-am distrat foarte tare în acele momente.”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.