Cool Stuff

Jennifer Aniston și fostul ei soț, actorul Justin Theroux, au luat cina împreună, iar fanii au întrebări: s-au împăcat sau nu?

Jennifer Aniston și Justin Theroux au ieșit împreună în oraș.

Cei doi actori au fost fotografiați în New York, în timp ce au luat cina cu Jason Bateman și soția lui, Amanda Anka.

Paparazzii au fost cu ochii pe ei și au fotografit-o pe Aniston când a plecat de la restaurant, după ce l-a îmbrățișat pe fostul ei soț, cu un trandafir în mână.


Jennifer și Justin au început să aibă o relație în 2011, iar în 2015 s-au căsătorit. În cele din urmă, au divorțat în 2018, dar au rămas în relații bune și s-au susținut reciproc în viața profesională. 

Într-un interviu pe care l-a acordat celor de la ET în martie 2021, Theroux a mărturisit că încă vorbește cu actrița, ba chiar este deschis să apară în show-ul ei, „The Morning Show.” 


O lună mai târziu, într-un interviu acordat celor de la Esquire, a spus: „Aș spune că am rămas prieteni. Nu vorbim zilnic, dar vorbim. Ne auzim pe FaceTime sau ne dăm mesaje. Vă place sau nu, dar nu am avut parte de o despărțire dramatică și ne iubim în continuare. Sunt sincer atunci când spun că prețuiesc prietenia noastră. Plus de asta, mă face să râd foarte tare. Este extrem de amuzantă. Ar fi o pierdere să nu fim în contact, cel puțin pentru mine. Și cred că este la fel și pentru ea.”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.