Cool Stuff

DesKiss Dimineața, 1 mai - LIVE de pe Terasa Obor, cu mici și bere, Papadopol și Feli

De luni până vineri, între 7:00 și 10:00, la „DesKiss Dimineața”, Cătălin Oprișan, Ciprian Dinu și Corina Băcanu spun lucrurilor pe glume!

De 1 Mai, așa cum am tot anunțat de-a lungul săptămânii trecute, matinalul DesKiss Dimineața a fost transmis LIVE direct de pe Terasa Obor.

Ceea ce înseamnă că, de Ziua Muncii, kissomanii au lucrat de la grătar.   

Apropo de grătar, ascultătorii au trimis povești de la grătar, iar cele mai tari au fost premiate de Skol cu o cantitate de bere egală cu greutatea reală a câștigătorilor. 


A fost distracție mare, dar și coadă la fel de mare la cei mai buni mici din oraș și la cel mai tare matinal din FM. 

Până și Alexandru Papadopol a venit prin Obor în căutare de mici, așa că a ajuns și la noi în emisiune. 

El a povestit că micii pe care-i căuta sunt cei din pește, că de 3 ani nu mai mănâncă carne. El a mai menționat și că de 1 Mai muncește, pentru că are repetiții la Teatrul ODEON pentru un nou spectacol intitulat „Neliniște”, care va avea premiera în curând.


De asemenea, Papadopol a mai anunțat și că lucrează la un nou proiect cu colegii și prietenii lui, Dragoș Bucur și Dorian Boguță, care au fost fără el la niște filmări în weekend.

Proiectul va fi lansat în toamnă. Oare n-are legătură cu...? 


Pe la jumătatea emisiunii am avut plăcerea de-a o avea alături și pe Feli, care a venit pe Terasa Obor să ne încânte LIVE, nu doar pe noi, ci pe toți cei din Piață. 


Iată un mic preview la cum a fost: 


S-au dat și banii, că doar n-am uitat de ei, iar de această dată, fiind o emisiune live și cu coadă, participantul a fost ales direct dintre cei care așteptau să comande mici. 


Pe lângă cei 100 de euro, doamna care a participat LIVE pe Terasa Obor la ediția specială a rubricii Ai cuvântul! a mai câștigat și premii suplimentare oferite de sponsorii Skol și Râureni

Deci, la ediția specială DesKiss Dimineața de 1 Mai s-a mâncat, dar s-a și lucrat, s-a cântat, dar s-a și premiat. Și, cel mai important, toată lumea s-a distrat!  

DesKiss Dimineața Editie Speciala de 1 mai 2023 live de pe Terasa Obor

DesKiss Dimineața, 02:31:25

DesKiss Dimineața - invitată Ioana Chereji (UNTOLD) - 26 aprilie 2024

DesKiss Dimineața, 01:13:22

DesKiss Dimineața - invitați Vola - 25 aprilie 2024

DesKiss Dimineața, 01:16:19

DesKiss Dimineața - 24 aprilie 2024

DesKiss Dimineața, 01:09:54

De mâine, înapoi în studioul Kiss FM! 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.