Cool Stuff

Gwyneth Paltrow vorbește deschis despre relațiile sale cu Brad Pitt și Ben Affleck

Gwyneth Paltrow n-are nicio emoție când vine vorba de trecutul ei.

Actrița a oferit un interviu lui Alex Cooper, moderatoarea podcast-ului „Call Her Daddy”, unde a vorbit deschis despre fostele sale relații cu Brad Pitt și Ben Affleck.

Paltrow și Brad au început să iasă împreună în 1994, după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare de la „Seven.” Ea a spus că a „fost dragoste nebună la prima vedere. O nebunie totală.” În 1996 s-au logodit, dar în 1997 s-au despărțit.

„Dacă mă uit în urmă, aveam foarte multe lucruri de rezolvat la mine. Abia în jurul vârstei de 40 de ani am început să mă înțeleg și să mă apropii mai tare de mine. Am avut o problemă cu dorința de a le face pe plac celor din jur. Nu știam cum să-mi ascult instinctele și să acționez din acel loc”, a spus Gwyneth.

Vedeta a mărturisit că a avut inima frântă atunci când s-au despărțit: „A fost cel mai bun lucru de făcut, la acea vreme, dar a fost foarte greu.” În prezent, ea și Brad sunt prieteni foarte buni: „E un tip fantastic, îmi place foarte mult de el.”

De-a lungul emisiunii, Paltrow a fost invitată să joace un joc - „Brad sau Ben”, unde a fost rugată să-și compare foștii parteneri în mai multe categorii, cum ar fi - „cu cine te-ai fi certat mai repede” sau „cine este mai romantic”, cât și „cine a fost mai bun la pat?”

Paltrow și Affleck au avut o relație din 1997 până în 2000, timp în care au apărut împreună în filmele „Shakespeare in Love” (1998) și „Bounce” (2000). Actrița a dezvăluit că atât Brad, cât și Ben sărută foarte bine, dar și că-i vine foarte greu să spună cine era mai bun la pat. „Cu Brad a fost chimie completă la acea vreme, iar Ben a fost excelent din punct de vedere tehnic”, a concluzionat ea.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.