Kiss Music News

Lil Nas X, apariție șocantă la Met GALA. Artistul vine la SAGA Festival, pe 23 iunie, la București

Lil Nas X nu încetează să surprindă și stârnește adesea controverse.

Artistul a fost prezent la MET Gala unde a fost îmbrăcat ca o pisică, în costum cu diamante, tribut adus pisicii lui Karl Lagerfeld în onoarea căruia a fost dedicat evenimentul.


Acesta a fost una dintre atracțiile serii, vedete precum Kim Kardashian, Bad Bunny, Billie Eilish, Jack Harlow, Doja Cat sau Naomi au făcut fotografii alături de el. 

Nu este prima dată când artistul a șocat audiența prin ținutele sale ieșite din comun, care sunt atipice și care de cele mai multe ori transmit un mesaj de susținere a comunității LGBTQ.


La SAGA Festival, îi mai poți urmări și pe Wiz Khalifa, Skrillex, Melanie C, Alan Walker, Tale of Us, Fisher, Delia, Spike, Subcarpați, B.U.G. Mafia.

Fanii tehno și house se pot întâlni cu artiștii lor preferați: Nina Kraviz, Richie Hawtin, Franky Wah, Adriatique, Paco Osuna, Loco Dice și mulți alții.

Important: scena Switch by Hustle Festival îi așteaptă pe iubitorii urbanului și trapului cu un line-up de zile mari: IAN, Killa Fonic, Nane, Deliric, Puya sunt doar câteva dintre numele care vor aduce multă energie la Romaero.

Pe site-ul sagafestival.com, poți vedea programul pe zile și îți poți achiziționa abonamente de 3 zile, dar și bilete de o zi. Pentru cei care au sub 21 de ani, există o categorie cu preț special Under 21.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.