Cool Stuff

„Romina, VTM” - locul 1 în top 10 cele mai vizionate filme ale momentului pe Netflix România

Alte 3 filme românești se află în acest top 10.

Filmul „Romina, VTM” a ajuns (așa cum era de așteptat) pe primul loc în topul Netflix al celor mai vizionate filme ale momentului în România la doar 2 zile de la premiera pe platforma de streaming. Sigur va rămâne acolo ceva vreme. 

„Romina VTM” a avut priză la public și la lansarea pe marile ecrane, iar la început de ianuarie a stabilit deja un record pe care niciun alt film românesc nu l-a atins până acum: a devenit filmul cu cele mai multe bilete vândute în pre-sale, 35.000.  

Hype-ul producției a fost generat și de distribuția acestuia - Nicole Cherry, Tzancă Uraganu, Bogdan de la Ploiești, Matei Dima (Bromania), Selly, Costel Biju și Costi Max, Cosmina Păsărin, YNY Sebi, Rareș Mariș, Berechet.  

Mai mult, alte trei producţii din acest top Netflix sunt româneşti.

În afară de „Romina, VTM”, mai găsim pe locul 3 şi „Două inimi”, cu Iuliana Beregoi şi Connect-R; „Oameni de treabă”, cu Iulia Postelnicu, Anghel Damian şi Vasile Muraru, filmul multipremiat de la Gopo din acest an, se află pe locul 8; iar „Taximetriști” îi urmează pe locul 10.  

Selly este co-producător al filmului „Romina, VTM” alături de Vidra Production, casa de producție care a făcut „Teambuilding”, „Tabăra” şi „Miami Bici”.  


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.