Cool Stuff

MTV Awards 2023: Tom Cruise a acceptat un premiu în timp ce pilota un avion de luptă

Tom Cruise este mereu la înălțime.

În cadrul premiilor MTV Movie & TV Awards, actorul a câștigat la categoria „Cea mai bună prestație într-un film”, pentru rolul său din blockbuster-ul „Top Gun: Maverick.”

Tom a ținut să mulțumească fanilor pentru vot într-un mod inedit, așa cum i-a obișnuit de-a lungul vremii - practic, el a ținut un mini-discurs în timp ce pilota un avion de luptă, în timp ce avea trofeul în formă de pungă de popcorn cu el.

„Mulțumesc foarte mult pentru acest premiu. Fac aceste filme pentru voi, vă iubesc. Ador să vă distrez, iar faptul că știu cât de mult vă place asta și cât de mult apreciați eforturile mele, îmi oferă cel mai plăcut sentiment din lume. Să aveți o vară minunată și vă mulțumesc încă odată pentru că-mi permiteți să vă distrez. Este un privilegiu absolut. Ne vedem la film”, a zis el


Cruise și-a promovat și cel mai recent film al său, „Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One”, care va avea premiera în cinematografe pe 12 iulie. 

Ceilalți nominalizați în cadrul categoriei unde a câștigat au fost: Austin Butler (Elvis), Florence Pugh (Don't Worry Darling), Keke Palmer (Nope) și Michael B. Jordan (Creed III).

Ceremonia a suferit o schimbare în ultimul moment și nu a mai fost live, după ce gazda Drew Barrymore s-a retras din rolul de moderatoare, pentru a susține greva scriitorilor din America.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.