Kiss Time Out

Tom Cruise le arată fanilor cea mai periculoasă cascadorie pe care a făcut-o vreodată

Chiar dacă este personaj central în „Mission: Impossible”, Tom Cruise ne arată că orice este posibil.

Într-un video postat cu imagini behind-the-scenes de la următorul său film - „Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One”, actorul le-a arătat fanilor „cea mai periculoasă cascadorie pe care a făcut-o vreodată.”

La câteva zile distanță după ce a sărit dintr-un avion pentru a le mulțumi fanilor pentru susținerea pe care i-au arătat-o odată cu lansarea „Top Gun: Maverick”, Cruise a postat un clip de aproape 10 minute unde putem să vedem cum sare cu motoreta de pe o rampă în gol.

„Ăsta este cel mai periculos lucru pe care l-am încercat până acum. Vom filma în Norvegia și voi sări cu motoreta în gol”, a spus vedeta în vârstă de 60 de ani.

Christopher McQuarrie, cel care a scris și regizat scenariul filmului, a declarat că Tom este cel care insistă mereu să-și facă propriile cascadorii, iar în situația de față el a pus tot planul la cale, după ce s-a antrenat aproximativ un an.

Cruise a sărit de aproximativ 30 de ori pe zi pentru a-și perfecta cascadoria pentru film. El a povestit că pentru a-i ieși perfect este nevoie atât de consistență, cât și să aibă viteza potrivită.

Așa cum vei putea vedea și tu în clipul de mai jos, „misiunea” i-a ieșit perfect și abia așteptăm să vedem ce va pregăti și în viitor, deoarece șansele să se lase de astfel de scheme sunt foarte mici.


Până una alta, „Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One” va fi disponibil în cinematografe începând cu 13 iulie, 2023.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.