Cool Stuff

Theo Rose a povestit fanilor visele pe care le are înainte de naștere, dar și rugăciunea pe care o spune

Theo Rose oferă fanilor detalii despre experiența ei de femeie însărcinată.

Artista este gravidă în luna a opta și urmează să aibă un băiețel alături de iubitul ei, actorul Anghel Damian.

Ea vorbește deschis despre emoțiile prin care trece și lucrurile pe care le simte, iar recent a postat pe Instagram o parte din visele pe care le are.

„Visez de câteva nopți numai posibile variante de naștere. Am visat că a scos copilul mâna prin burta mea și că stăteam și eu și încă două orașe să ne uităm la el cum respiră prin crăpătură. I-am rugat pe doctori să-mi pună măcar un fermoar, să nu-i fie frig. Am visat că m-am ridicat după naștere să-mi iau copilul și mi-a fost întinsă o fetiță născută prematur pe care nu știu ce minte am avut să refuz să o iau acasă”, a notat ea.

Mai mult, Theo a povestit și despre o rugăciune pe care a găsit-o, într-o perioadă „încărcată de emoții și gânduri.”

„O, întru tot Milostive Doamne Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, caută și mă păzește pe mine, roaba Ta, de frică și de duhurile cele rele care caută să strice lucrul mâinilor Tale, iar când va veni ceasul și timpul meu, izbăvește-mă de dureri. Luminează-mi neputințele cele din timpul ieșirii și dă-mi întărire și putere la naștere. Fă-o grabnică prin atotputernicul Tău ajutor, că slava lucrului Tău este aceasta și tăria atotputerniciei Tale, lucrul harului Tău și al inimii Tale milostive. Amin”, a mai scris vedeta.


În cele din urmă, concluzia a fost simplă: „E clar că s-au mai gândit și altele înaintea mea la tot felul. Curaj, găină, că te tai.”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.