Cool Stuff

DesKiss Dimineața, 24 mai - piese fresh, zâmbete, spiritualitate și DJ Project + Ioana Ignat

De luni până vineri, între 7:00 și 10:00, la „DesKiss Dimineața”, Cătălin Oprișan, Ciprian Dinu și Corina Băcanu spun lucrurilor pe glume!

O nouă dimineață a început în forță, de data asta într-o formulă inedită - Cătălin, Corina și Marian Boba, deoarece Ciprian lipsește o perioadă, iar colegii săi „nu știu când vine.” 

Așa cum au glumit kissomanii, cel mai probabil Dinu este în vacanță, iar Oprișan a punctat bine, atunci când i-a transmis: „Cipi, dacă ne auzi, poate revii printre muritori.”

În ceea ce privește evenimentele zilei, azi celebrăm Ziua Internațională a Micului Dejun, Ziua Europeană a Păsărilor, dar și Ziua Europeană a Parcurilor Naturale (apropo de asta, Corina a recomandat ascultătorilor să se bucure de Parcul Circului din București).

Concurs spre Grecia

A venit și momentul pentru un concurs inedit, care a pornit de la ideea că cireștele de mai sunt mai scumpe ca biletele de avion până în Grecia. Așadar, cei care au cele mai bune glume cu cireșe au fost încurajați să trimită un mesaj, cu posibilitatea de a câștiga 2 bilete directe către Grecia, cu Animawings

Kiss Story

Dacă e miercuri, atunci e ziua în care Andreea Berghea vine în studio pentru a prezenta diferite fun facts din muzică. Așa am aflat că pe 22 mai, 2012, The Sun a scris despre cum Mick Jagger, solistul The Rolling Stones, a hotărât să-și închirieze casa cu 9500 de lire pe săptămână. Alte informații interesante:

  • 22 mai, 1993: Ace of Base a fost pe locul I în topurile din UK cu melodia „All That She Wants”


  • 24 mai, 1997: Frații Hanson au ajuns pe locul I în topul american cu piesa „MMMBop” (unde au stat trei săptămâni)


  • 26 mai, 1994: Michael Jackson s-a căsătorit cu fiica lui Elvis, Lisa Marie Presley (au divorțat după un an)
  • 26 mai, 2014: John Legend a fost numărul I în topul Billboard Hot 100 cu melodia „All of me”


Melodia care trezește nostalgia

Marian a propus piesa iio - „Is it love.”


Cătălin a venit cu o melodie semnată de Gwen Stefani, „Cool.”


Corina a mers pe clasic și A ȘI CÂȘTIGAT cu Queen, „I Want To Break Free.”


Piesa fresh de la Cristi Nitzu

Cristi Nitzu a venit în studio cu piesă abia scoasă de la cuptor - JUNO x JO - „Nimeni nu ne poate despărți.” Te poți bucura de ea în podcast-ul de mai jos. Este inspirată de o piesă lansată în urmă cu 14 ani, cântată de Corina feat. Pacha Man.

Japonezii și cursurile de a învăța să zâmbească din nou

La știrile zilei, kissomanii au citat un material din digi24.ro care vorbește despre cum japonezii fac cursuri să învețe să zâmbească din nou. După ce au purtat foarte mult mască, ei au realizat că nu mai știu să zâmbească, iar numărul celor care vor să facă astfel de cursuri este foarte mare.

„Japonezii sunt învățați să zâmbească și din rațiuni terapeutice. Potrivit Delaware Psychological Services, zâmbetul duce la scăderea tensiunii arteriale și, implicit, poate avea legătură cu creșterea speranței de viață”, se mai arată notat în știre.

Ai cuvântul!

În această dimineață, ascultătorilor li s-au cerut să dea răspunsuri care să înceapă cu litera „S”. Dan din Ploiești a intrat în direct și a reușit să răspundă corect la toate întrebările, iar kissomanii l-au premiat cu 100 de euro.

În timpul emisiunii, Marian a ținut să le spună ascultătorilor, în glumă,  cum a fost sunat în repetate rânduri de Dinu pentru a i se spune ce să nu uite să facă în emisiune, iar Oprișan ne-a vorbit despre cum în urmă cu un secol, astăzi se inaugura cel mai vizitat muzeu din România - Muzeul Antipa.

N’aduce anu’... ce aduce Băcanu!

Corina a povestit cum a avut câteva revelații legate de spiritualitate, impresionată de discuția pe care a avut-o cu părintele Vasile Ioana, prezent ieri în studio. Părintele a fost însoțit atunci de Liana Stanciu și au vorbit despre cartea pe care au scris-o împreună, „Femeia între cer și pământ.”

Corina a avut „momente de trezire”, după ce a cunoscut un părinte cu înclinații psihologice, un om care a avut un gând bun pentru fiecare și unul care a vorbit despre lucruri evoluate, cum ar fi egalitatea dintre femei și bărbați. Kissomana a povestit cum a văzut, după ce a luat pulsul socia media, cât de anxioși suntem și cum nu mai suntem atenți la copii, în timp ce mulți dintre cei mici suferă de depresie.

Ea a vorbit și despre gândul pe care părintele îl are pentru cei care vin la el cu probleme grave, cum ar fi situații amoroase dificile sau boli: „Doamne, dă-mi puterea să-l luminez pe omul ăsta, sunt alături de el pe drumul ăsta și încerc să-l ajut cu toată dragostea mea, dezinteresat și fără bani.” Întreg episodul îl poți asculta mai jos.


Cântarea LIVE

DJ Project + Ioana Ignat au venit în studio unde au cântat melodia „Supranatural”, o melodie care îți merge direct la suflet.

Ei au povestit cum fanii s-au arătat extrem de încântați de piesă și cum li se pare că au revenit la stilul lor dinamic, poate și datorită versurilor pozitive.

Apropo de asta, cântecul a fost scris de EMAA, iar videoclipul este semnat Alex Ceaușu.

DesKiss Dimineața 24 mai 2023 invitați Dj Project și Ioana Ignat

DesKiss Dimineața, 01:16:32

DesKiss Dimineața - 24 aprilie 2024

DesKiss Dimineața, 01:09:54

DesKiss Dimineața - invitat Selly - 23 aprilie 2024

DesKiss Dimineața, 01:19:13

DesKissDimineața - invitat Dr. Holhoș - 22 aprilie 2024

DesKiss Dimineața, 01:13:30

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.