Cool Stuff

Lily-Rose Depp și-a lăudat tatăl în cadrul Festivalului de Film de la Cannes: „Sunt foarte fericită pentru el”

Johnny Depp a revenit pe marile ecrane după procesul controvesat cu fosta lui soție, Amber Heard, prin care a trecut în urmă cu un an.

Atât el, cât și fiica lui, Lily-Rose Depp, au fost prezenți pe covorul roșu de la Cannes - primul cu filmul „Jeanne du Barry”, iar tânăra cu seria „The Idol.”


„Sunt extrem de fericită pentru el și foarte entuziasmată. Este fantastic faptul că putem face proiecte de care să fim atât de mândri”, a spus Lily celor de la Entertainment Tonight, după ce Johnny a primit aplauze în picioare, timp de șapte minute, la finalul filmului.

Rolul lui Depp din producția regizată de Maïwenn reprezintă primul său rol major după scandalul conjugal în care a fost implicat (Amber l-a acuzat de abuz și a scris un editorial despre cum a fost maltratată de el) și din care a ieșit învingător.


„Nu mă simt boicotat de Hollywood, deoarece nu mă gândesc la Hollywood”, a zis actorul reporterilor de la eveniment.


În ceea ce privește serialul în care joacă Lily, producția a primit mai multe critici pentru scenele de violență și sex.

Show-ul a fost creat de The Weeknd și Sam Levinson (creatorul „Euphoria”), iar la Cannes, artistul a explicat de ce nu este deranjat de comentariile negative: „Ne-am dorit să facem ceva special, ceva distractiv, ceva care să-i facă pe unii să râdă și pe alții să-i enerveze.”


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.