Kiss Music News

Céline Dion și-a anulat toate show-urile programate până în 2024

Céline Dion nu se simte îndeajuns de bine să revină pe scenă.

Artista și-a anulat toate concertele programate până în aprilie 2024 și le-a transmis fanilor că nu se simte îndeajuns de puternică să revină pe scenă, în urma diagnosticului primit.

Ea a fost diagnosticată cu o boală neurologică rară, care afectează una dintr-un milion de persoane, „Stiff Person Syndrome.”

„Muncesc din greu să-mi recuperez forța, dar turneele pot fi extrem de dificile, chiar și atunci când ești la un potențial de 100%. Îmi pare incredibil de rău pentru faptul că trebuie să vă dezamăgesc din nou.

Nu este fair față de voi să tot amân concertele, și chiar dacă mi se rupe inima, este mai bine să anulăm totul acum, până când voi fi cu adevărat pregătită să revin pe scenă”, a spus vedeta în vârstă de 55 de ani. 

Anunțul bolii sale l-a făcut public în decembrie 2022 și a spus că asta „îi afectează viața, în toate aspectele.”

„Din nefericire, aceste spasme afectează fiecare aspect al vieții mele de zi cu zi. Uneori am dificultăți atunci când merg și uneori nu-mi permit să-mi folosesc corzile vocale pentru a cânta, așa cum obișnuiam să o fac”, a spus ea la acea vreme.


Dion lucrează cu o echipă foarte bună de doctori și încă își menține speranța că va fi mai bine.

„Tot ceea ce știu să fac este să cânt. Este tot ceea ce am făcut toată viața mea și este ceea ce-mi place cel mai mult să fac. Lucrez zilnic cu echipa mea de doctori pentru a-mi recupera forța și abilitatea de a fi pe scenă din nou. Dar, trebuie să recunosc, a fost o luptă”, a mai zis artista atunci.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.