Cool Stuff

Arnold Schwarzenegger are ceva de spus despre retragerea lui Bruce Willis de la Hollywood

A venit vremea ca Arnold Schwarzenegger să-l laude pe Bruce Willis.

Actorul în vârstă de 75 de ani, într-un interviu acordat celor de la CinemaBlend, a avut ceva de spus despre Bruce Willis, 68 de ani, și retragerea lui de la Hollywood, în urma diagnosticului de demență. 

„Cred că este fantastic. Este un star fenomenal și cred că mereu va fi amintit ca un star enorm și ca un om bun”, a spus el.


Schwarzenegger a vorbit și despre cum înțelege motivele pentru care Willis a ales această variantă, dar a ținut să mai spună ceva despre colegul lui din franciza „Expendables”: „În general, știi, nu te retragi până la capăt. Eroii de acțiune pur și simplu se reîncarcă.”

Emma Heming Willis, soția lui Bruce, este cea care a făcut public în februarie faptul că starea soțului ei se degradează pe zi ce trece și că afazia de care suferea în 2022 este de fapt demență. „Din nefericire, problemele de comunicare sunt doar un simptom al bolii lui Bruce. Chiar dacă este extrem de dureros, este o ușurare faptul că avem un diagnostic clar”, a mai zis ea.

„Bruce a crezut mereu că vocea lui îi poate ajuta și pe ceilalți. Știm cu toată inima că dacă ar putea azi, și-ar dori să răspundă prin a aduce atenție globală și solidaritate pentru toți cei care se confruntă cu această boală și impactul pe care îl are asupra lor și familiilor lor”, a mai spus Emma la acea vreme.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.