Cool Stuff

Billie Eilish are un răspuns pentru cei care-i critică „imaginea feminină”

Billie Eilish a vorbit despre cum a evoluat stilul ei vestimentar de-a lungul anilor.

Artista în vârstă de 21 de ani a avut un răspuns pentru cei care au criticat-o pentru „imaginea feminină.” 

Într-un story pe care l-a făcut pe contul ei de Instagram, Eilish a zis: „Primii cinci ai ai carierei mele am fost criticată de voi pentru faptul că mă îmbrac masculin, timp în care mi-ați spus constant că aș arăta mai bine dacă aș fi mai feminină.

Iar acum, când în sfârșit mă simt îndeajuns de confortabilă să port ceva feminim în care mă simt bine, M-AM SCHIMBAT și am început să-mi vând imaginea și „Oare ce s-a întâmplat cu ea? OMG, nu este aceeași Billie” și bla bla bla.” 


Cântăreața i-a făcut pe critici „adevărați idioți” și „clovni”, iar apoi și-a încurajat fanii „să lase femeile să existe!”

Billie a revenit și cu o postare follow-up, unde a vorbit despre ideea că ar trebui să aibă un singur stil.

„FUN FACT! Știați că femeile pot avea mai multe laturi? Șocant, nu? Credeți sau nu, dar femeile pot fi interesate de lucruri multiple. Plus de asta, știați că feminitatea nu înseamnă slăbiciune? OMG! Nebunie, nu? Cine ar fi știut? Și da, e într-adevăr ceva nemaipomenit să vrei să te exprimi diferit în situații diferite”, a mai scris ea într-un mod ironic.


Nu este prima oară când vedeta spune foarte clar ceea ce gândește, iar la începutul anului, în timpul unei interviu pe care l-a acordat în cadrul podcast-ului „Conan O’Brien Needs A Friend”, ea a povestit cum și-a scos toate aplicațiile social media de pe telefon.

„Nu mă mai uit la ele și le-am șters pe toate de pe telefon, iar asta înseamnă mult pentru mine”, a spus Billie, nu fără a adăuga cum nu-i place deloc să vadă video-uri despre ea în online.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.