Cool Stuff

Billie Eilish își dorește să se regăsească: „Nu vreau să trăiesc așa cum am făcut-o anul trecut”

Billie Eilish este într-un proces continuu de transformare și descoperire de sine.

Anul trecut, artista și-a șocat fanii când a apărut pe coperta revistei Vogue UK cu un look complet inedit - de la hainele largi și imaginea goth a trecut la a-și îmbrățișa începutul maturității, senzualității și sexualității.

Rezultatul a fost o Billie-femeie, blondă și extrem de sexy. O parte din fanii ei au fost descurajați și dezamăgiți de o astfel de mișcare, însă, așa cum explică, decizia a luat-o pentru a-și recâștiga controlul asupra imaginii sale, după ce a realizat că „nu are nicio idee cine este.”

Într-un interviu acordat celor de la NME, Eilish vorbește despre cum s-a simțit „prinsă” de persoana ei publică, lucru care a redus-o la „un anumit gen de persoană care poartă anumite haine și face un anume gen de muzică.”

„M-a bântuit treaba asta, faptul că oamenii s-au gândit la mine într-o singură dimensiune și nu mi-a plăcut.” Soluția? Să se schimbe complet și să „fuck with everyone.”


Schimbarea de stil, după cum adaugă cântăreața, a avut rolul de a-și explora limitele, cât și modalitățile prin care poate să se simtă „dorită, feminină și masculină.” Între timp, Billie a revenit la un look familiar, dar nu regretă decizia din trecut, deoarece a ajutat-o să-și dea seamnă că „este în controlul propriei persoane. Acum mă simt confortabilă cu cine sunt și sunt toate acele lucruri în același timp.”

DAR, pentru că mereu există un „dar”, artista recunoaște că este și într-o perioadă „de tranziție” în ceea ce privește viața ei personală, deoarece simte că începe să se „complacă și să accepte lucruri care nu o împlinesc pe deplin.”


„Încerc să mă găsesc din nou. Nu vreau să trăiesc așa cum am făcut-o anul trecut, vreau să trăiesc diferit. Vreau să-mi ascult instinctele și mai mult, să mă ascult mai mult pe mine”, încheie ea. Ceea ce-i dorim și noi și ne dorim și nouă.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.