Cool Stuff

DesKiss Dimineața, 31 mai - șerpi, Titanic, machiaj și Jo & Juno

De luni până vineri, între 7:00 și 10:00, la „DesKiss Dimineața”, Cătălin Oprișan, Ciprian Dinu și Corina Băcanu spun lucrurilor pe glume!

Ziua de azi a început cu zvâc, pentru că Oprișan a venit ușor nervos pe traficul din Capitală, blocat în urma protestului profesorilor. 

După ce și-a spus of-ul, lucrurile s-au liniștit rapid, iar Ciprian a preluat frâiele pentru a ne prezenta evenimentele zilei: Ziua Geniștilor Militari, Ziua Mondială a Papagalului, Ziua Mondială a Vidrei, dar și Ziua Mondială Fără Tutun, unde fumătorii sunt încurajațăi să reziste cel puțin 24 de ore fără o țigară. 

Corina a ajuns mai târziu în studio, mai ales că aseară a susținut o emisiune foarte interesantă cu un subiect important, alături de Nico.

Ele au vorbit despre cea mai recentă campanie Kiss FM și Magic FM, „Radioul Captiv.” În premieră, cele două radiouri sunt captura de Asociația ANAIS pentru combaterea violenței domestice.


Kisstory 

Dacp e miercuri, atunci e ziua în care Andreea Berghea vine să ne povestească tot felul de informații interesante din muzică. Așa am aflat că pe 29 mai 2007, pianul la care a cântat John Lennon în ziua în care a fost împușcat a fost scos la licitație pentru suma de 400.000 de dolari.

Pe 30 mai 2009, Mick Jagger, solistul trupei The Rolling Stones, i-a oferit unui italian 100.000 de lire pentru o mașină de înghețată specială, transformată într-un vehicul cu patru roți și expus în cadrul unei expoziții de mașini. Italianul a refuzat propunerea generoasă, deoarece i-a propus fiicei sale că o va duce la altar în acea mașină.

Tot în mai, de data asta pe 31 ale lunii, în 2001, trupa Atomic Kitten a fost pe locul I în topurile din Germania cu piesa „Whole Again.”


Melodia care trezește nostalgia

Cum Corina a ajuns mai târziu azi în studio, Teo i-a preluat locul în cadrul rubricii muzicale și a venit cu propunerea - The Kooks - „Naive”.


Oprișan s-a dus pe clasic și a propus Roxette - „Dangerous”


Ciprian a ales ceva românesc, Animal X - „N-am crezut.” El a și câștigat!


Concurs Nestlé pentru copii și adulți

Știi mâncarea aceea care îi dă copilului tău startul de dimineață? Tot cu micul dejun începe si formarea de obiceiuri alimentare sănătoase. De aceea, Nestlé a creat NutriPorția, o metodă inspirată prin care te poți ghida în alegerea meniului, zi de zi, pentru toată familia.

Și cum dintr-o viață sănătoasă nu trebuie să lipsească nici jocul, dacă ai un copil pe lângă tine, lasă-l să spună „Mi-e foameeee”, în stilul lui, și poate câștiga, pentru părinți, un espressor genial, cu tot cu cafea.

Ascultătorii au fost invitați să-și „facă copiii auziți”, iar cel mai creativ „mi-e foame” a fost premiat.

Șarpele din canapea

Kissomanii au comentat o știre inedită - o familie din Tulcea s-a trezit cu un șarpe în canapeaua de pe terasă, așa cum informează digi24.ro. Ei au sunat la poliție, iar o echip de jandarmi s-a prezentat la fața locului.

„În ajutorul lor au sosit jandarmii, care au reușit într-un timp scurt să scoată reptila de acolo. Aceștia au eliberat ulterior șarpele, care s-a dovedit a fi neveninos, în mediul său natural”, se mai arată notat în știre.

Concurs Telekom

Kissomanii i-au rugat pe oameni să le spună ce înseamnă pentru ei să „trăiască nelimitat.” Au fost încurajați să trimită mesaje, fără să-și pună limite la imaginație, pentru șansa de a câștiga Samsung A14 de la Telekom.

Printre răspunsurile primite enumerăm: „să iubesc, să fiu iubită și apreciată și să dăruiesc dragostea mea în tot ceea ce fac” și „să surprind cele mai frumoase momente când escaladez munții.”

Ai cuvântul!

În această dimineață, ascultătorilor li s-au cerut să dea răspunsuri care să înceapă cu litera „G”. Dragoș din Constanța a intrat în direct și a reușit să răspundă corect la toate cele 10 întrebări, iar kissomanii l-au premiat cu 100 de euro.

Kissopedia!

Cătălin ne-a vorbit azi despre Millvina Dean, ultima supraviețuitoare a naufragiului vasului „Titanic”, scufundat pe 15 aprilie 1912. Millvina Dean s-a aflat la bordul vasului „Titanic” la vârsta de 9 săptămâni.

Părinții săi erau emigranți englezi și călătoreau spre Wichita, Kansas, Statele Unite ale Americii. Femeia nu s-a măritat niciodată și a murit pe 31 mai, 2009, la 97 de ani, în urma unei pneumonii. Întreaga poveste spusă de Oprișan o găsești în podcast-ul de mai jos.


N’aduce anu’... ce aduce Băcanu!

Corina a povestit azi despre make-up, produse de make-up și „cum ne raportăm noi femeile la aceste produse.” Kissomana a vorbit despre una dintre prietenele sale, mamă de șase luni.

Cele două și-au vorbit să meargă la shopping împreună și au ajuns într-un magazin de cosmetice, de unde și-au luat tot felul de produse. Odată ce prietena ei a ajuns acasă, soacra ei a întrebat-o?: „Ce-ți trebuie atâtea farduri? Te-ai măritat, la ce mai sunt bune? La ce-ți trebuie să te mai boiești?” 

Corina s-a gândit să-i răspundă ea soacrei, la radio: „Pentru noi, doamnă. Nici pentru soț, nici pentru prieteni, nici pentru vecini sau cunoscuți, pentru noi.” Întreg momentul în podcast-ul de mai jos.

Cântarea LIVE


În studio au venit Jo și Juno care au cântat noua lor piesă, „Nimeni nu ne poate despărți.” Melodia va face parte de pe noul album al lui Juno, „Afrodiziac”; el va lansa materialul muzical în septembrie, după ce în fiecare lună va face publică o melodie nouă pe YouTube.


Piesa este un remake după „Nimeni nu ne poate despărți” semnată de Corina feat. Pacha Man, primul hit pe care Smiley și Moga l-au făcut Corinei. Juno a fost sunat de Moga și a hotărât să rescrie piesa, în varianta lui. Cântecul sună foarte bine și are toate șansele să ajungă hit, nu zici?

DesKiss Dimineața 31 mai 2023 invitați Jo și Juno

DesKiss Dimineața, 01:18:05

DesKiss Dimineața - invitați Villia, Smiley și Pavel Bartoș

DesKiss Dimineața, 01:19:01

DesKiss Dimineața - 27 martie 2024

DesKiss Dimineața, 01:19:18

DesKiss Dimineața - 26 martie 2024

DesKiss Dimineața, 01:14:12

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.