Kiss Time Out

Kim Cattrall revine în rolul Samanthei în seria „And Just Like That…”

Universul „Sex and the City” are încă un rol în viețile noastre.

Sezonul doi din „And Just Like That…” va avea premiera pe 22 iunie pe HBO Max, iar personajele tale preferate (Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker), Charlotte York (Kristen Davis) și Miranda Hobbes (Cynthia Nixon)) sunt pregătite de noi aventuri.


Partea cea mai interesantă este că Samantha Jones (Kim Cattrall) își va face apariția și ea, chiar dacă a declarat de mai multe ori că nu vrea să mai aibă nicio treabă cu show-ul. Din primele informații apărute se pare că Jones va avea doar o scenă, la final de serie, dar tot poate fi un motiv de spereranță pentru fani - oare se va reuni gașca în sezonul trei?

„Sunt încântat și entuziasmat să spun mai multe povești despre aceste personaje puternice și interesante. Suntem cu toții extrem de bucuroși”, a declarat creatorul show-ului, Michael Patrick King.


La finalul primului sezon, vedem cum Carrie merge la Paris pentru a se întâlni cu Samantha, iar acum, se pare că scena în care apare Cattrall este una la telefon cu Bradshaw.

Sursele spun că Kim nu s-ar fi întâlnit cu celelalte actrițe, cât și-a filmat scena în New York. Mai mult, se pare că Patricia Field, cea care s-a ocupat de ținutele personajelor în „Sex and the City” și care nu a mai putut reveni în „And Just Like That…”, a făcut o excepție și a revenit doar pentru a o îmbrăcă pe Cattrall.

În mod cert se vor întâmpla lucruri neașteptate (spre exemplu, revine Aiden), așa că abia așteptăm să le vedem.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.