Kiss Music News

Gamuel Sori x INNA au lansat o piesă energică și plină de good vibes: „Vara asta o să fie din ce în ce mai hot”

Gamuel Sori x INNA au colaborat pentru prima oară împreună, iar rezultatul muncii lor nu te va dezamăgi.

Gamuel Sori, DJ-ul italian care vine cu aerul fresh pe scena muzicii Dance, și INNA, superstarul cu aură magnetică, colaborează pentru prima dată. 


„Party Songs” este piesa care te va scoate din orice dispoziție întunecată și îți va aminti că viața ta merită să aibă cea mai palpitantă coloană sonoră. 

Melodia a fost scrisă de Rollo, care a lucrat anterior cu nume precum BTS, Galantis și Ava Max, alături de IRAIDA, Achi și INNA. Producția a fost realizată, de asemenea, de Achi și Gamuel Sori.

„Aș spune că această melodie este un imn pentru toți cei care au trecut prin adolescență în anii de aur ai muzicii EDM și Dance, cu Avicii, The Chainsmokers, cei care ne-au influențat modul de a asculta muzică și de a o face. <<Party Songs>> este un banger care rezumă toate acele vibrații bune într-o singură piesă. A fost o plăcere să lucrez cu INNA pentru piesă, e cu adevărat un superstar,” a spus Sori.


„Vara asta o să fie din ce în ce mai hot! „Party Songs” s-a lansat și sunt sigură că vă veți distra de minune ascultând-o!  Gogogo, Gamuel! Bucurați-vă de ea, party people! Cu drag, your forever summer girl, INNA”, a complet artista. 


Cântecul este rezultatul colaborării prolifice dintre Global Records, label-ul independent #1 în CEE, și Phrased Differently, unul dintre cei mai relevanți publisheri independenți la nivel global, ai căror autori au contribuit la hiturile unor artiști precum Doja Cat, Miley Cyrus, Calvin Harris, Ariana Grande, David Guetta și BTS. În plus, piesa reprezintă prima lansare a colaborării, distribuită de Believe Germany.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.