Cool Stuff

Billie Eilish și-a arătat tatuajul despre care a spus că „fanii nu-l vor vedea vreodată”

Billie Eilish se bucură de vară alături de prietenii ei.

Artista, 21 de ani, a apărut într-o postare de Instagram publicată de prietena ei Annabel Zimmer (fiica compozitorului Hans Zimmer), în timp ce se bucură de soare, îmbrăcată într-un costum de baie Miaou și accesorizată cu ochelari Versace.

Este o raritate să o vedem pe Billie cu multă piele la vedere, dar utilizatorii au remarcat rapid și tatuajul pe care-l are pe piept, cel despre care a spus că „fanii nu-l vor vedea vreodată.”


În 2021, Rolling Stone a notat cum Eilish și-a tatuat pe piept numele ei de familie într-un font gotic, la o zi după premiile Grammy din 2020, unde a luat cinci premii, printre care „Albumul Anului”, „Cântecul Anului” și „Best New Artist.”

„Da, am un tatuaj unde scrie „Eilish.” Da, mă iubesc”, a spus ea în cadrul unui interviu acordat celor de la Vanity Fair.


În ceea ce privește stilul ei vestimentar, Billie obișnuiește să se îmbrace cu haine foarte largi, băiețești, însă are și momente în care-și pune în evidență feminitatea.

Apropo de asta, ea chiar a comentat recent în fața celor care o critică pentru că alege uneori să se îmbrace mai girly:

„FUN FACT! Știați că femeile pot avea mai multe laturi? Șocant, nu? Credeți sau nu, dar femeile pot fi interesate de lucruri multiple. Plus de asta, știați că feminitatea nu înseamnă slăbiciune? OMG! Nebunie, nu? Cine ar fi știut? Și da, e într-adevăr ceva nemaipomenit să vrei să te exprimi diferit în situații diferite.”


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.