Cool Stuff

La un an după procesul televizat, Amber Heard i-a plătit lui Johnny Depp 1 milion de dolari

La un an după procesul care a fost discutat în media globală, Amber Heard i-a plătit lui Johnny Depp 1 milion de dolari.

O sursă din anturajul actorului a declarat că el va dona banii către cinci asociații caritabile; va oferi 200.000 către fiecare. 

ONG-urile sunt Make-A-Film Foundation, The Painted Turtle, Red Feather, Tetiaroa Society și Amazonia Fund Alliance.

Heard și Depp au fost implicați într-un proces lung și mediatizat, unde actrița l-a acuzat pe Johnny de agresiune, iar el a acuzat-o de defăimare.

Procesul a fost câștigat de actor, dar în cele din urmă au ajuns la o înțelegere, pe care Amber a declarat-o „o decizie extrem de dificilă.”

„Este foarte important să spun că nu am ales asta. Mi-am apărat adevărul, iar în tot acest timp, viața pe care o știam a fost distrusă. Modul în care am fost criticată în social media este o versiune amplificată a modului în care femeile sunt re-victimizate atunci când spun ce au pe suflet. Acum am în sfârșit posibilitatea să mă emancipez față de ceva la care am încercat să renunț în urmă cu șase ani, în termeni cu care pot fi de acord. Nu am făcut nicio concesie, nu este vorba despre asta”, a spus ea la acea vreme.

În urma procesului televizat, unde actrița a fost puternic criticată în social media, ea a mărturisit că a trăit „o umilință pe care pur și simplu nu-și permite să o trăiască din nou.”


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.