Cool Stuff

Kate Moss explică de ce a depus mărturie în cadrul procesului dintre Johnny Depp și Amber Heard: „Știu adevărul despre el”

În cadrul procesului dintre Johnny Depp și Amber Heard, Kate Moss a depus mărturie și a fost de partea actorului.

În prezent, fotomodelul de renume explică de ce a făcut asta. Moss a declarat cum Depp nu a fost niciodată violent cu ea și cum zvonurile cu privire la faptul că ar fi împins-o pe scări, în timpul relației lor din 1994-1998, nu sunt adevărate.

„Cred în adevăr, la fel cum cred în corectitudine și justiție. Știu adevărul despre Johnny. Știu că nu m-a împins niciodată pe scări. Trebuia să spun adevărul”, a zis ea în cadrul unei emisiuni via BBC Radio 4.


În timpul procesului, Kate a explicat că toate zvonurile au pornit de la o vacanță pe care ea și actorul au făcut-o în Jamaica, în timpul relației lor.

„Plecam din cameră și Johnny a ieșit înaintea mea. Când am ieșit și eu, am alunecat pe scări și m-am lovit la spate. Am țipat, deoarece nu știam ce mi s-a întâmplat și mă durea foarte tare. El a alergat spre mine, m-a dus înapoi în cameră și a chemat medicii”, a declarat modelul. Ea a subliniat cum Depp nu a „împins-o sau lovit-o vreodată.”


În cele din urmă, juriul a fost de partea actorului și a hotărât ca el să primească daune în valoare de 10.35 milioane de dolari.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.