Kiss Time Out

Netflix a lansat noi detalii despre „Squid Game” sezonul 2

Cea mai urmărită serie de pe Netflix revine cu sezonul 2.

Personajele care au supraviețuit în primul sezon vor reveni în show și anume actorii Lee Jung-jae, Lee Byung-Hun, Wi Ha-joon și Gong Yoo. 

Lee Jung-jae


Lee Byung-Hun


Wi Ha-joon


Gong Yoo

În ceea ce privește nume noi, se vor alătura lor Im Siwan (fost K-pop star din trupa ZE:A și recunoscut pentru rolurile din „The Attorney” și „Emergency Declaration”), Kang Ha Neul (a jucat în dramele coreene „Midnight Runners” și „When the Camellia Blooms”), Park Sung Hoon (a jucat în „The Glory”), cât și Yang Dong Geun (a jucat în „Connect”).


Im Siwan


Kang Ha Neul


Park Sung Hoon


Yang Dong Geun

Momentan nu se știu informații și despre numele feminine care vor apărea în serial, dar fanii deja au exprimat în social media această nedumerire, mai ales după succesul pe care l-a avut HoYeon Jung în sezonul 1.

HoYeon Jung

Sezonul doi din „Squid Game” va avea premiera abia în 2024, iar episoadele vor fi scrise și regizate tot de Hwang Dong-hyuk.


„Squid Game” a debutat pe Netflix pe 17 septembrie 2021 și a devenit aproape instant un fenomen global, urmărit de peste 111 milioane de conturi ale serviciului de streaming; show-ul rămâne cel mai urmărit serial de pe platformă.

Până una alta, în noiembrie, pe Netflix, va fi lansat reality show-ul spinoff - „Squid Game: The Challenge.”


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.