Cool Stuff

Lady Gaga a oferit detalii fanilor despre procesul de „vindecare” prin care a trecut

Artista în vârstă de 37 de ani a avut un moment de sinceritate în online.

Lady Gaga a scris pe contul ei de Instagram un update despre viața ei din prezent, cât și motivele pentru care nu a fost extrem de activă în mediul virtual. 

„Am vrut să împărtășesc cu voi un moment mai personal, deoarece știu că n-am mai prea făcut asta în ultima vreme, iar mulți dintre voi chiar îmi simțiți lipsa și vă doriți să aflați mai multe despre procesul meu artistic”, a notat ea.

Gaga a vorbit despre cum, încă din vara anului trecut, și-a simțit creativitatea într-o formă mult mai specială și privată, atât prin munca ei caritabilă, cât și pentru compania ei de beauty Haus Labs, cât și prin faptul că s-a dedicat total rolului ei din „Joker 2”, timp pe care l-a numit „foarte introspectiv.”

„Pentru prima oară în mulți ani, pot spune că dragostea mea pentru artă, muzică, fashion și comunitate m-a împlinit complet. Poate nu mai dezvălui atât de multe despre mine în online, așa cum obișnuiam să fac în trecut, dar vreau să știți că timpul ăsta pe care mi l-am dedicat mie a fost vindecător, mi-a încărcat bateriile, atât pentru inima mea, cât și pentru minte, trup și creativitate - să creez în interiorul meu și să am o viață personală doar pentru mine”, a mai scris Gaga.

Cântăreața a subliniat și cât de mult își iubește fanii și cum asta nu se va schimba vreodată, dar și cum pregătește un film pentru The Chromatica Ball, turneul ei din 2022.


„Abia aștept să-l experimentați. Mulțumesc pentru că ați crescut alături de mine și pentru că mi-ați permis să mă schimb și să mă transform odată cu această comunitate pe care o iubesc enorm. Sper să vă placă toate lucrurile pe care le-am creat pentru voi și sper ca asta să vă reamintească despre pasiunea profundă și dedicarea pe care o am pentru artă.”


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.