Kiss Time Out

Primul trailer al filmului „Priscilla” este aici - producția ne prezintă povestea de dragoste dintre Elvis și soția lui

Ești pregătit pentru un nou film despre Elvis?

Ei bine, la un an după ce Baz Luhrmann a lansat „Elvis”, film unde am aflat despre cum artistul a cunoscut faima, acum a venit vremea să aflăm mai multe și despre cea care i-a furat inima și i-a devenit soție. 

„Priscilla” este regizat de Sofia Coppola, iar în rolurile principale îi avem pe Jacob Elordi (Elvis) și Cailee Spaeny (Priscilla). Filmul este bazat pe cartea de memorii lansată în 1986 - „Elvis and Me: The True Story of the Love Between Priscilla Presley and the King of Rock N’ Roll” - și scrisă de Priscilla Presley și Sandra Harmon.

Primul trailer ne arată frânturi din viața celor doi, de la cum au ajuns să se cunoască, la momentul nunții. 

În filmul lui Luhrmann, rolurile principale au fost jucate de Olivia DeJonge și Austin Butler, iar Priscilla l-a lăudat de foarte multe ori pe actor pentru modul în care l-a interpretat pe fostul ei soț. 


În ceea ce privește noua producție, într-un interviu acordat celor de la Variety, ea a spus: „Elordi este un mare actor, plus că o iubesc pe Sofia și munca pe care o face. Cred că totul va fi ok, sper.”

Abia așteptăm să vedem rezultatul final, dar mai avem de așteptat până în octombrie, atunci când pelicula va ajunge în cinematografe.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.